Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Být milenkou není jednoduché

Být milenkou není jednoduché
zdroj: tisková zpráva

Ženské často vidí průběh vztahu zhruba takto: seznámíme se, poznáváme se, sblížíme se, jsme spolu... Ne tak milenky. Milenky zůstanou ve fázi sblížíme se, ale ve smyslu fyzického kontaktu. Není třeba nějaké extra poznávání a vlastně ani není žádoucí.

1. Vždy krásná

Kdyby chtěl chlap potkávat  holku s drdolem a v teplákách, našel by si přítelkyni. Milenka je vždycky upravená, alespoň lehce nalíčená, pořád sexy. Sexy neznamená, že vypadá jako děvka. Jasně, občas se stane, že vás on vidí nenalíčenou, obzvláště po proflámované noci, ale zase vstávat kvůli němu o půl hodiny dřív, i přes šílenou kocovinu, je blbost. Jenže: dáváte si pozor, jak vás uvidí.

2. Samostatná

Milenka je samostatná, má svůj čas, svoje záliby, svoje přátele. Milenci píše jen kvůli tomu, aby domluvila dostaveníčko. Maximálně posílá erotickou sms, aby milence nažhavila. V jeho očích je prostě holka, se kterou se sejde výhradně tehdy, když uzná za vhodné, a ona si na něj milostivě udělá čas. Takže se učíte být samostatná a nezávislá.

Milenka je vždy krásná!

3. Milenka nemá problémy

Milenka se nesvěřuje s tím, co dělala, kdo ji naštval, ale ani s tím, s kým si vyrazila na rande, s kým se líbala v pátek večer, co bude o víkendu vařit. Milenka není kamarádka.

A tady jsem narazila. Znali jsme se, takže jsme chtě nechtě občas po akci seděli a povídali si, než jsme se rozloučili a šli se každý dál věnovat svému programu. Všeho jsem se držela, nikdy jsem se mu nesvěřovala, ale čas od času došlo na přátelskou konverzaci. Už jen proto, že když máte stejné známé, nemůžete se na veřejnosti ignorovat.

Takže se taky někdy stalo, že já jsem se dozvěděla, že minulý týden se líbal s Američankou, že přespal u Andrey, ale byl tak opilý, že s ní nespal. Oba jsme si sice dávali pozor na pusu, abychom tyhle věci nevykládali veřejně přímo před sebou, ale kamarádi jsou slepice, takže (protože nemohli nic tušit) se občas zeptali, jak to dopadlo s tou nebo s tím. Žárlivost jako taková se neprojevovala. Ale časem se začlo projevovat ego.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma