Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Byla zveřejněna poslední nahrávka zesnulé Whitney

Byla zveřejněna poslední nahrávka zesnulé Whitney
zdroj: tisková zpráva

VIDEOKLIP. Na internetu byla zveřejněna poslední nahrávka zpěvačky Whitney Houstonové, která zemřela v únoru v 48 letech. Píseň Celebrate nazpívala s kolegyní Jordin Sparksovou pro muzikálový film Sparkle. V něm Houstonová ztvárnila hlavní roli matky tří dcer, které mají úspěšnou skupinu i problémy s drogami.

Poslední nahrávku Houstonové je možné si poslechnout na webových stránkách moderátora a producenta Ryana Seacresta a od 5. června má být uvolněna ke stažení na iTunes. Film Sparkle, který je remakem stejnojmenného snímku z roku 1976, půjde do amerických kin 17. srpna, v českých by se měl objevit 1. listopadu.

Vítězka americké televizní soutěže American Idol Sparksová v neděli večer na počest Houstonové zazpívala její nejslavnější píseň I Will Always Love You z filmu Osobní strážce při udílení hudebních cen Billboard Music Awards. Dcera zesnulé zpěvačky Bobbi Kristina Brownová se neubránila slzám.

Houstonová utonula ve vaně hotelové koupelny v Beverly Hills. K úmrtí mohla přispět její srdeční choroba a užívání drog.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma