Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Boříme mýty na rande!

Boříme mýty na rande!
Kytka na prvním rande | zdroj: tisková zpráva

Dávat, nebo nedávat kytku na rande? Musím jí pozvat jen na drahou večeři? Otázky, které vrtají hlavou třeba tobě a my na ně máme odpověď!

Dát holce kytku na rande?

Být na rande upřímný? Určitě dát! Skoro to vypadá, jako kdyby chlapi záměrně vymysleli argument: „Ale to už se dnes dávno nedává.“, jen aby nemuseli dávat holkám květiny. Ale to je právě chyba. Květiny potěší každou holku v každém věku. Vyjadřuje se tím, že si jí považuješ a myslíš na ni, když jste se měli spolu setkat. A nezapomeň! Pokud nemáš peníze, i natrhaná květina z lučního kvítí potěší.

Záleží na situaci. Samozřejmě dívka chce slyšet lichotky, které budou lahodit jejímu uchu a dodají jí potřebné sebevědomí. Mluvíme o zdravém vyjádření poklony dívce a nějaká by zaznít určitě měla! Když se setkáte, hned jí pochval třeba krásné šaty nebo jak jí to celkově velmi sluší, protože si holka dala určitě záležet.

Ale mysleme na upřímnost. Lhaní se určitě nehodí. Chceš vztah? Jednej fér! A jestli máš strach, že by tě mohla hned odsoudit, počkej s tím na vhodnou chvíli nebo na další schůzku, ale určitě buď upřímný.

Platí na holku jen drahá večeře?

Ne! Pokud se nejedná o holku, co tě chce využít, pak určitě ne! Holce jde na rande hlavně o pohodu, takže pokud ji vytvoří třeba piknik v parku, jdi do toho. Samozřejmě pokud se chceš předvést a ukázat svou galantnost, určitě ji někam pozvi, ale nemusí to dopadnout podle tvých představ. Velmi záleží na typu holky, kterou zveš.

Pokud se jí líbíš, určitě přijme každé pozvání, které jí nabídneš, protože to bude mezi vámi zkrátka jiskřit.

AUTOR: Jitka Čepeláková

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma