Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Bieber (19) má další problém. Srazil fotografa a ujel

Bieber (19) má další problém. Srazil fotografa a ujel
Justin Bieber | zdroj: The Sun

Stalo se tak v pondělí krátce před půlnocí před jedním z losangeleských klubů, odkud zpěvák odjížděl na svém bílém Ferrari, přičemž v autě spolu s ním byl i jeho kamarád, rapper Lil Twist, píše portál TMZ.com.

Před klubem čekalo na Biebera množství fotografů. "Když vycházel s autem pryč, tak to vypadalo, jakoby jednoho z fotografů přitlačil mezi své Ferrari a jiné auto. Justin ale nezastavil, není totiž jisté, zda vůbec věděl o tom, že do někoho narazil," uvedl pro portál TMZ. com svědek. Sraženého fotografa následně převezli do nemocnice, jestli však opravdu utrpěl nějaké zranění, zatím není známo.

Jde o nejnovější z dlouhé řady nedávných zpěvákových incidentů, které zahrnují například tři roztržky s fotografy v Miami. Během jedné z nich Biebera zachytili na kameru, jak přikazuje své ochrance vzít paparazzi fotoaparát. "V pořádku, fotoaparát vám vrátím, ale nechám si paměťovou kartu," řekl po incidentu Bieber.

zdroj: youtube.com

Minulý týden zas jeden z jeho fanoušků obvinil zpěvákovu ochranku, která ho prý napadla, když chtěl Biebera vyfotografovat při kouření vodní dýmky v hollywoodské kavárně. Zpěvák má problémy i se svými sousedy z kalifornského městečka Calabasas. Ti se na něj nedávno stěžovali pro jeho nezodpovědné řízení auta a kouření marihuany na veřejnosti. Zpěvákovi dokonce hrozí trestní stíhání za to, že během hádky jednoho souseda údajně plivl a vyhrožoval mu zabitím.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma