Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes -3°C Skoro jasno

Barevná bunda, halenka a sukně. Tři podzimní kousky oblečení, které nezklamou

Barevná bunda, halenka a sukně. Tři podzimní kousky oblečení, které nezklamou
zdroj: archiv firmy s.Oliver

Babí léto pomalu říká sbohem a o slovo se hlásí opravdový podzim. Ranní mlha, mráz, ale i odpolední lehké sluníčko. Co si obléct, když ještě chcete trávit čas venku a být šik? Více vrstev, barev a teplejší materiály. Není nic jednoduššího.

S některými kousky oblečení už se musíte rozloučit, ale nemusí to být nutně sukně ani šaty. Ponechte si ženské kousky oblečení, i když už teplota poskakuje kolem nuly. Všechno lehké a vzdušné z jemných materiálů uložte k zimnímu spánku a sáhněte po teplých materiálech, jako je denim, tvíd, pletenina a péřovky. Krátké rukávy vyměňte za dlouhé na zajímavých halenkách, přes které vám postačí v této době podzimu už jen péřová bundička nebo kabát. Kdo nemusí mít nutně černou, sáhněte po barvách. Žlutá bundička pro tmavovlásky, tyrkysová či červená pro blondýnky. Pojďte si vybrat své tři nutné podzimní kousky, pomůže vám s tím značka  s.Oliver, která má široký výběr podzimních trendů, zejména krajkové halenky,  moderní topy s volánky či nestárnoucí kostkované vzory. Na své si přijdou i sportovní nadšenci, pro které jsou připraveny tolik oblíbené sportovní mikiny, nebo péřové bundy a vesty.

  oliver 2 zdroj: archiv firmy s.Oliver

Nejdřív bundu, aby bylo teplo

oliver 3 zdroj: archiv firmy s.Oliver

Skvělé na těchto bundičkách je, že zahřejí a stačí vám pod ně opravdu jedna vrstva. Delší halenka či tričko s dlouhým rukávem či krásné šaty z úpletu. Ráno se do nich zachumláte a odpoledne, pokud počasí dopřeje, noste rozepnuté a ukažte šik halenku. Barevné varianty se moc hodí k džínům. V této kombinaci si hravě můžete jít zařádit s dětmi do listí, jít se psem na procházku, vyrazit do práce i na odpolední kávu s kamarádkou.

oliver 4 zdroj: archiv firmy s.Oliver

Všechny modely bund, ceny a ještě více inspirace na eshopu s.Oliver.

Potom halenku, abychom byly šik

oliver 5 zdroj: archiv firmy s.Oliver

Když budete mít krátké rukávy, bohužel už v tomto období budete muset řešit další vrstvu přes. Proto raději sáhněte po delších rukávech. Že vám trička s dlouhým rukávem přijdou nudná a bez nápadu? Proto jsou tu halenky, které volte dle svého stylu. Květinový či kostkovaný vzor, s jemným volánem, či jiným nápadem. Ke všem volte s chutí džíny, jednobarevné kalhoty jako vínové, hnědé, černé. Postačí vám pak jako doplněk jen náušnice a jemný řetízek. Ale ideální kombinace ženské halenky je se sukní.

oliver 6 zdroj: archiv firmy s.Oliver

Všechny modely halenek, ceny a ještě více inspirace na eshopu s.Oliver.

A rozhodně sukni, abychom zůstaly ženami

oliver 7 zdroj: archiv firmy s.Oliver

Mnoho žen s prvními sychravými dny na sukně zanevře a až do jara neobléknou nic jiného než kalhoty. Ale je to škoda. Častý argument je, že je jim v nich zima. Jediná odpověď, volte z teplejších materiálů, delší a pohrajte si se vzory na teplejších punčocháčích. Sukně vám dodá mladistvější vzhled a podtrhne ženskost. Doplňte je kotníčkovými botami a svěží bundičkou.

oliver 9 zdroj: archiv firmy s.Oliver

Všechny modely sukní, ceny a ještě více inspirace na eshopu s.Oliver

Zdroje:
komerční sdělení / PR

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,140 23,320
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma