Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

7 kroků, jak zaručeně ztratíte přítele

7 kroků, jak zaručeně ztratíte přítele
zdroj: tisková zpráva

Jste nekompromisní, emancipovaná, vždy máte pravdu a jste mnohem chytřejší než on?

Ano, víme, v dnešní době prosadit se jako žena je velmi těžké. Ale s prudkou změnou společenských rolí muži trpí. Bohužel ať chcete nebo ne, muži budou vždy jako svoje vyvolené preferovat ty ženy, které na něj hledí s úctou a považují ho za pánaboha. Nikdo vám neříká, abyste byla bezduchá chudinka, ale pokud si chcete partnera udržet, pak se budete muset hold trochu krotit.

V následujících radách vám doporučíme, co byste rozhodně dělat neměla:

Ztrapňovat ho před okolím

Muž je pán tvorstva a vy jste jen submisivní ženuška. Ať se vám to líbí nebo ne. Ať to u vás tak funguje nebo ne. Pamatujte si, že pokud se budete tímto heslem řídit, nastolíte tak partnerskou rovnováhu. Samozřejmě míníme tyto pozice pouze ve zdravé míře.

Říkat mu, co má dělat a co ne

Zakazujete mu další piva? Říkáte, kdy má jít domů? Odtrháváte ho od počítače? Opravdu se ještě divíme, že s vámi zůstal.

Rozchod na sebe nenechá čekat
Rozchod na sebe nenechá čekat

Zakazovat mu koníčky a kamarády

Tahat muže od fotbalu či jiného sportu, je jako tahat psa od kusu masa. Mohl by vás bolestivě kousnout. Tahat muže od kamarádů, je jako tahat muže od rodiny. Smiřte se s tím. Ne nadarmo statistiky alarmují, že v období sportovních událostí, se páry často rozcházejí.

Sekýrovat ho

Nelíbí se vám, jak se obléká, chodí, jí, pije, spí? Tak ho vyměňte.

Nutit ho, aby se změnil

Zapamatujte si tohle: Muže nelze změnit! Je zajímavé, že téměř každá žena chce, aby se na muži něco změnilo. A víte, co jediné změní ten muž? Vás!

To vy se pak budete trápit
To vy se pak budete trápit

Být pořád naštvaná a uražená

Kdo se na vás má pořád dívat? Člověk se vám bojí něco říct, aby nedostal lavinu nadávek. Při představě, že by s vámi měl být až do konce života, raději prchá.

Nechválit ho

Muži jsou ješitní tvorové a nechválit ho, je jako neosladit čaj. Nemusíte to přehánět, aby vám naopak neuletěl. Ale čas od času mu povězte, jak je úžasné, že odnesl talíř do dřezu a vyměnil si ponožky.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma