Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

6 tipů, jak být v létě zatraceně sexy

6 tipů, jak být v létě zatraceně sexy
zdroj: tisková zpráva

Léto je sexy roční období. Začala sezóna odhalených těl, žhavých večerů a letních lásek. Jste připraveny? A víte vůbec jak na to? Jestli ne, tak pro vás mám šest tipů, jak budete v horkém počasí nepřehlédnutelné.

(1) Méně je více

Kdy jindy odhalit své tělo a ukázat křivky. V zimě pod kabátem? Jasně že ne. Je horko, tak se podle toho chovejte, vytáhněte minisukni a minitopík, jak jinak zazářit v letních ulicích. Z dálky to možná bude vypadat jak plavky nebo rovnoběžky protínající se v nekonečnu, ale zblízka bude moci každý obdivovat vaše dlouhé nohy, vypracované bříško a ňadra dmoucí. Někomu konzervativnějšímu sice budete připomínat pracovnici ve službách nejstarších, ale tak dlouhé sukně budete přeci nosit v důchodu, tak se alespoň teď odvažte. Nemáte zatím dokonalou postavu? Nevadí, nenechte se omezovat tak nízkými vlastnostmi jako je soudnost a oblečte si to nejúspornějšího, co v šatníku máte.

Čím kratší léto, tím kratší sukni.
Čím kratší léto, tím kratší sukni.

(2) A čím víc je vidět, tím lépe

Když to máte, ukažte, pěkné krajkové spodní prádlo vykukující z výstřihů v ulicích vždycky potěší. Pokud nemáte doma nic průsvitného až průhledného, tak alespoň odhalte ramínko nebo zvolte výstřih velkých rozměrů. A nezapomeňte, že do velkého výstřihu patří velké poprsí, nakupte ty nejvíc push-up, které najdete, a jděte do toho naplno.

(3) Namalujte se

... a co jste ubraly na oblečení, přidejte na makeupu. Že vám makeup pak po tváři v horkém dnu teče? Však to je normální, stačí jen přepudrovat (pořádně!) a jedeme dál. A že na koupališti vám řasenka šmouluje černé dráhy po celé tváři? Neznáte voděodolnou řasenku? Nechcete přece v letních ulicích zapadnout, minisukně, podpatky a výrazný makeup z vás udělají nejen královnu všech parketů, ale i vládkyni všech horkých ulic. Jo a nezapomeňte, že v létě je největší hitovkou hlavně tyrkysová s oranžovou.

K barevnému létu patří barvy.
K barevnému létu patří barvy.

(4) Samo/opalte se

Bílá kůže v létě neletí. Takže zalehnout na zahrádku na sluníčko, jedna dva tři a jedem. Schválně, kdo bude víc hnědý za kratší dobu. Zapomeňte na nějaký opalovací krém, ochrana je jen pro slabochy a zbabělce. Že vám sluníčko na pokožce moc nechytá? Nevadí, co nedá příroda, dožene solárko, v nejhorším případě samoopalovací krém, čím víc, tím líp. Takže se nevymlouvejte, správná vládkyně letních večerů je hnědá.

(5) Rozvlňte své hřívy

Čím delší a hustší vlasy, tím víc sexy, to je jasné a ověřené staletími. Takže nasadit klip-iny, teď. Navlnit, ať to vypadá přirozeně, hotovo. Natupírovat, nalakovat a natužit do správného tvaru, teď. Že vám v tom bude horko? Snad jste si nemyslely, že být sexy není dřina... Tak se snažte.

(6) Navoňte se

Sice existuje něco jako letní svěží vůně, ale sexy je prostě sexy bez ohledů na počasí a roční doby, takže sáhněte po té nejvíc nabité vůni, co máte. A pořádně se pošplíchejte, však aby všichni v tramvaji poznali, že vy na to máte.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma