Dnes je čtvrtek 2. května 2024., Svátek má Zikmund
Počasí dnes 20°C Skoro zataženo

5 outfitů s dámskými sněhulemi v hlavní roli

5 outfitů s dámskými sněhulemi v hlavní roli
zdroj: Tisková zpráva

Přichází čas sněhu, čas zimních radovánek, čas sněhulí! Pokud tyto exkluzivní a pohodlné boty ještě nemáte, zbystřete. Představují totiž nespočet výhod. Udrží vaše nožky hezky v teple, ať už vás vaše sněhové kroky zavedou kamkoliv. Ale tím to všechno jenom začíná.

Oblíbené boty našeho mládí nemusí zůstávat jenom ve vzpomínkách. Sněhule si můžete bez nazout i v dospělosti a vyrazit s nimi klidně bobovat jako za mlada. Anebo do práce. Už tehdy nám mělo být jasné, že tyhle boty mají zkrátka velký potenciál s námi zůstat dlouhá léta. 

Jak nosit sněhule? 

Než vyrazíte obhlídnout skříň (nebo obchody), je dobré vědět, s čím a jak obecně sněhule nosit. Mějte na paměti, že:

  • boty by měly mít správnou velikost, aby vás netlačily ani v případě tlustých ponožek
  • zvolte boty s odpovídajícím materiálem, který odolá sněhu a vodě
  • dle typu materiálu nezapomínejte na pravidelnou péči a vyžaduje-li to výrobce, tak i impregnaci
  • sněhule s protiskluzovou podrážkou zabrání nejednomu potenciálnímu karambolu

Zeny.tiscali_damske-zimni-snehule zdroj: Tisková zpráva

Elegantní městský vzhled 

Dámské sněhule si můžete bez obav vzít i do městských ulic. Stačí je dobře kombinovat. Skvěle vypadají s úzkými černými kalhotami střihu slim fit, doplněné vlněným kabátem s elegantní šálou. 

TIP: Nezapomeňte si přibalit kožené rukavice s čepicí. Pokud je vám pořád zima, vybírejte merino vlnu. Je lehoučká, měkká, prodyšná a má výjimečné termoregulační schopnosti. Na městskou procházku vám pak stačí už jen vyrazit. 

Sportem ku sněhulím 

Pohodlný outfit se sněhulemi vytvoříte i ve sportovním kabátku. Budete tak moci bez obav vyrazit do parků, na túry nebo delší procházky. Nezapomínejte jen na kvalitní zateplení, ať už se bavíme o botách, bundách nebo legínách. Pro chladnější měsíce jsou ideální zateplené legíny, které vás zahřejí ale zároveň vám poskytnou volnost pohybu, jakou od legín očekáváte. 

Zeny.tiscali_snehule-damske zdroj: Tisková zpráva

Přechodový outfit na teplé zimy 

Ne vždycky se můžeme těšit ze sněhobílé zimy, jenže co obout do počasí, kdy je tak trochu teplo, tak trochu zima, občas plískanice a rtuť teploměru dělá, co se jí zachce? Nahoďte vestu. Delší péřové vesty vás zahřejí od hlavy až (skoro) k patě a vrstvit můžete dle konkrétních podmínek venku.

S venkovským stylem zabodujete i ve městě 

Sněhule budou tvořit dominantu vašeho outfitu v každém případě. Zkombinujte je s úzkými džínami, teplým svetrem, džínovou bundou a pořádným zimním kulichem. Nezapomeňte na vysoké ponožky, aby na vás nedolehlo mrazivo.

Rolák s kabátem jako číslo jedna

Minimalistický jednoduchý vzhled se většinou točí kolem univerzálních přírodních barev: Oblečte se do černé, šedé či béžové. Vytáhněte hřejivý kabát, který doplníte sněhulemi ve stejném odstínu. Přidejte koženou kabelku a kvalitní zateplené rukavice a vyrazte do ulic. Pro jistotu doporučujeme přibalit do kabelky sluneční brýle, kdyby to sluníčko náhodou přece jen vykouklo.

Zeny.tiscali_snehule zdroj: Tisková zpráva

Retro nádech se špetkou nostalgie

Zábavný retro vzhled vykouzlíte kombinací sněhulí a sukně nebo šatů. Ať už vyberete sukni pod kolena nebo nad kolena, nezapomeňte na dostatečně teplé punčochy, které vás udrží v teple za každé situace. A pokud jste jó zimomřiví, oblečte si pro jistotu ještě nadkolenky.

Zdroje:
Inzerce

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 2.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,110 25,230
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma