Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

14. ročník soutěže Miss Aerobik 2009 zahájen v nové podobě

14. ročník soutěže Miss Aerobik 2009 zahájen v nové podobě
zdroj: tisková zpráva

Soutěž, ve které rozhodujícím faktorem úspěchu je nejen ženská krása, ale zejména silná vůle a ochota na sobě pracovat, rozjela svá regionální kola Miss Aerobik Tour po 11 městech České republiky. V rámci probíhající Tour mají dívky možnost soutěžit o postupová místa do semifinále a z něj se následně probojovat do velkého televizního finále. Záštitu nad Miss Aerobik Tour 2009 převzal Ondřej Liška, ministr školství, mládeže a tělovýchovy. Podporu soutěži poskytl i Český svaz aerobiku. Vizí soutěže je propagovat aktivní životní styl a spojením ženské krásy a sportu podněcovat ke zdravému způsobu života.

Mezi novinky ročníku 2009 patří zejména omlazená, dynamická image a strhující sportovní náboj, který se bude prolínat celou podobou soutěže. Pro vítězky hlavní kategorie Miss Aerobik jsou připraveny atraktivní ceny, z nichž můžeme uvést například roční užívání automobilu a bytu v Praze na dobu kralování a řada dalších hodnotných cen. Pro finalistky je samozřejmostí i exkluzivní smlouva se sportovně-modelingovou agenturou Miss Aerobik Models pod vedením Moniky Horákové, Miss Aerobik 2007. Letos poprvé bude kromě hlavního titulu Miss Aerobik udělen doprovodný titul Miss Aerobik Star pro finalistku, která v mezidobí semifinále – finále, tedy během zhruba šesti měsíců, na sobě dokáže nejvíce zapracovat po všech stránkách, takový „skokan roku“. V této souvislosti je připravena spolupráce s fitness kluby, s trenéry sportovního aerobiku, choreografy, vizážisty a stylisty. V týmu se objeví například i odborník na výživu Petr Havlíček. Celé období přípravy finalistek bude monitorováno prostřednictvím internetové televize BOOMtv.cz a bude obsahovat i prvky reality show. Finalistky však nebudou cvičit pouze aerobik. Budou mít příležitost vyzkoušet si, co znamená slovo adrenalin při některém z doplňujících sportů, zahrát si golf a pomohou podpořit dobrou věc při účasti na několika charitativních akcích. Navíc je pro ně připraveno několik soustředění v ČR i v zahraničí. Soutěž vyvrcholí televizním finále na přelomu roku.
FOTOGALERIE FINALISTEK 2008 (zdroj: www.missaerobik.cz) AKTUÁLNÍ VELKÁ FOTOGALERIE: MÓDNÍ PŘEHLÍDKA MISS AEROBIK 2009 (se souhlasem www.aerobic.cz) Oficiální stránky soutěže Aktuální informace a fotografie z akcí

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma