Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

10 věcí, které kluci na holkách nenávidí

10 věcí, které kluci na holkách nenávidí
Pár v kině | zdroj: ThinkStock

Dávejte pozor milé dámy! I když si svým chováním a zjevem připadáte neodolatelné, věřte, že kluci to vidí jinak!

Holky, zdá se vám, že ten make-up, co jste si právě udělaly, vypadá s vaší novou mini a botičkami na jehlách suprově? Tak pozor! Možná jste to právě přepískly a kluci si o vás budou spíše šuškat, než aby na vás mohli oči nechat. Podíváme se na pár přešlapů, které rozhodně nedělejte(nebo se o to alespoň snažte)!

1. Příliš make-upu a oblečení á la „lehká děva“

Že tu nepíšu o vás? Možná ano, jen vám to tak nepřijde. Tento outfit je povolen maximálně na diskotéku, protože tam se může chodit hřešit třeba i vztahem na jednu noc. A tak váš vyzývavý vohoz nebude vůbec vadit. Ale pokud chcete ulovit větší rybu, rozhodně si takové oblečení amake-up neberte. Kluci mají rádi přirozenost, abyste byly stále stejně hezké ráno i večer. Tak se řiďte pravidlem, že méně je někdy více. Nemusíte kluky ohromovat svýma dlouhýma nohama ve vyzývavé mini. Stačí šikovně zvolit kalhoty nebo legíny, jistě budete vypadat stejně pěkně, a ne jako laciná holka.

2. Sprosté holky

Věřte, že když budete mluvit jako dělník ze stavby, žádného kluka neulovíte. Kluci sprosté holky přímo nesnáší. Holka má být holčičí – takže něžná, roztomilá a krásná. Ostatní se k vám nehodí, tak to nechte doma pod polštářem a vyrazte ven s lepším slovníkem.

Vážně chcete takhle vypadat u kluků?
Vážně chcete takhle vypadat u kluků?

3. Stíhačky obecné

V každém vztahu je potřeba trochu volnosti a hlavně hodně důvěry. Pokud máte potřebu partnera neustále kontrolovat, za chvíli budete bez něj. Tohle chování totiž nikdo dlouho nevydrží,nevratně ničí vztah. Takže to zkuste přehodnotit. Nechte si své neustálé domněnky pro sebe, partner vám jistě bude vděčný.

4. Opilé holky

Pokud jsou kluci stejně opilí jako vy, je jim to jedno, ale pokud je v tomhle stavu potkáte střízlivé (polostřízlivé), budou se vám jen smát, protože tohle chování je u holek nechutné. Ne nadarmo se říká, že není nic horšího než opilá holka. Tak pijte s mírou, ať nevypadáte jako trosky. Navíc na vašem obličeji je to pěkně znát, a ani vlasy vymáchané v bůhvíčem nikoho zajímat nebudou.

5. Šmudla špinavá

Neumyté vlasy, stejně tak jako celý týden nošené oblečení nikoho neohromí, ba naopak odradí. Kluci mají rádi holky upravené a čisté. Proto dbejte jak na vlasy, oblečení, tak na své nehty nebo čisté boty. Mnoho kluků se dívá právě na ruce a špína ze včerejšího plení záhonu není hezkým doplňkem.

6. Hloupost hýbe světem

Hloupost, ať už předstíraná nebo pravá, kluky přitáhne maximálně na jednu noc. Ačkoliv se to mnohdy nezdá, i kluci si potřebují občas s holkou popovídat o smysluplnějších věcech. A pokud nejste schopné mluvit o ničem jiném než o módě, moc si ho nenakloníte. Proto je nutné koukat okolo sebe, co se děje například ve světě, aby váš svět nebyl omezený jen na Justina Biebera. Hloupou holku na vztah nikdo nechce, takovou jen do postele!

7.  Puberťárny, chichotání

Je pravda, že smích léčí. Ale čeho je moc, toho je příliš! Pokud s kamarádkami neustále vymýšlíte kraviny a smějete se nesmyslům, ok, to je v pořádku. Ale nezkoušejte takové chování, pokud jsou v dohledu kluci, protože ti si budou ťukat na čelo, co za bláznivku se pořád směje. Snažte se chovat trochu ukázněněji, svoje výlevy si můžete nechat na nějakou dámskou jízdu.

8. Zdrobněliny

Pokud svého přítele tak moc milujete, nechte si miláčka, zlatíčko a méďánka na doma. Před jeho kamarády tyhle zdrobněliny rozhodně nepouštějte z pusy. Přítel bude vypadat jak podpantoflák, a to přece jeho egu nemůžete udělat. Před kluky je to přece drsňák, a né žádnej medvídek. Kamarádi by se mu posmívali ještě v šedesáti!

Ach, ta naše nakupovací mánie!
Ach, ta naše nakupovací mánie!

9. Courání po obchodech

Neznám jediného kluka (možná jsou výjimky), který by chodil rád na nákupy se svojí přítelkyní. Většinu času jsou otráveni, sedí v obchodě na sedačce a odkejvou vám každé boty, které si obujete. Jen aby to už skončilo! Ušetřete je toho trápení, budou vám vděčni a navíc se vyhnete hádkám. Chlapi totiž nepochopí, co tak dlouho vybíráme. Oni vletí do obchodu, když se jim to líbí, tak to koupí. Nemusí se tam desetkrát vracet, aby se ujistili, že to, co si vyhlídli, je nejlepší nebo nejlevnější! Tak radši otravujte stejně zapálenou kamarádku.

 10. „Jdeme na romantický film“

I když vám dá najevo, že se na film strašně těší, nevěřte tomu. Chce vám jen udělat radost, ale sám bude trpět při pohledu na film, kde už na začátku je jasné, jak to skončí. Ale takhle vztahy prostě začínají. Později, až se poznáte, můžete chodit na filmy každý zvlášť. Žádný kluk nevydrží tyhle filmy donekonečna!

AUTOR: Vendula Pospíšilová

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma