Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Tiscali udělalo radost dětem z Olivovy léčebny

Tiscali udělalo radost dětem z Olivovy léčebny
zdroj: tisková zpráva

Dáda Patrasová s žížalkou Jůlií, dětská skupina 5 Angels nebo Ivan Hlas, tyto a mnohé další jste mohli naživo vidět na druhém ročníku Olivových slavností, které se konaly o minulém víkendu.

Smyslem dvoudenních slavností bylo podpořit říčanskou dětskou léčebnu, která se stará o děti ze sociálně slabých rodin, léčí respirační potíže, obezitu nebo alergie. Tiscali bylo mediálním partnerem slavností.

Kromě bohatého programu byl pro děti z léčebny i návštěvníky připraven skákací hrad, výstava veteránů nebo stan johanitských rytířů, kde si děti mohly zašermovat s pravým rytířem, prohlédnou dobové oblečení nebo potěžkat středověkou zbroj.

Právě spolu s Johanitskými rytíři připravilo Tiscali pro děti soutěž. Na vítězném pódiu nemohly stát všechny děti, tak každé dostalo alespoň lízátko za účast. Cílem soutěže bylo nahlédnout do historického stanu rytířského ležení a zapamatovat si co nejvíce věcí, které děti měly následně zapsat na připravený papír. Soutěží provázel také přítomný maskot dětského časopisu Můj Vláček slon Elfík.

Vítěz soutěže si nad papírem vzpomněl na jedenáct z dvanácti možných předmětů a stal se tak suverénním vítězem. Náhoda tomu chtěla, že vítězem se stal chlapec z Olivovy léčebny, který se o cenu rozdělil se svými dvěma bratry, kteří jsou v léčebně také. Bratři si tak odnesli obrovský koš napěchovaný nejrůznějšími dobrotami.

Největším trhákem pro děti bylo sobotní vystoupení filmové Xénie, Dády Patrasové. Dáda spolu s žížalkou Jůlií a kuřátky Pipi a Pepe roztancovala všechny děti a dokonce některé dospělé. Nedělnímu programu vévodil především Ivan Hlas.

Vás i vaše ratolesti si dovolujeme s ročním předstihem pozvat na příští ročník Olivových slavností, který se bude opět konat v nádherném prostředí Olivovy léčebny v Říčanech.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma