Dnes je neděle 19. května 2024., Svátek má Ivo
Počasí dnes 20°C Dešťové přeháňky

STAR: vše o kráse, zdraví, módě a modelingu

STAR: vše o kráse, zdraví, módě a modelingu
zdroj: tisková zpráva

V rámci zahájení 6. ročníku soutěže Česká Miss se 4. listopadu 2009 v klubu Solidní nejistota konal křest publikace STAR aneb vše o kráse, zdraví, módě a modelingu.

Publikaci pokřtila ředitelka soutěže Michaela Maláčová za asistence kmoter, kterými se staly vítězky České Miss - Iveta Lutovská a Renáta Langmannová.

Křest probíhal v oficiálním klubu České Miss, Solidní nejistota. Ředitelka soutěže Michaela Maláčová nám při této příležitosti řekla: „Jsem velmi potěšena, že se nám podařilo tuto publikaci zrealizovat. Je to první ucelený průvodce světem krásy a modelingu, který by každá dívka, toužící po titulu Miss, práci modelky, nebo jen hledající inspiraci, jak o sebe pečovat, měla mít.“ Kmotrami se staly vítězky dvou předchozích ročníků soutěže Česká Miss, Iveta Lutovská a Renáta Langmannová. „Sudičky“ přály příručce STAR aneb vše o kráse, zdraví, módě a modelingu hodně spokojených čtenářek, kterým dodá sebevědomí na to, aby se odvážily jít za svým snem.

Průvodce poskytuje komplexní informace o světě krásy a modelingu. Dívky se v něm seznámí s českými i světovými návrháři a fotografy. Naučí se, jak správně pózovat před objektivem fotoaparátu. Naučí se správnému vystupování a základům etikety. Dozví se, co si vzít sebou na casting a focení, jak být vhodně oblečena, učesána a nalíčena. Publikace také nabízí rady o správném životním stylu, stravování a různých druzích sportu. Úvodního slova se zhostila ředitelka soutěže Česká Miss, Michaela Maláčová. O své bohaté zkušenosti nejen v oblasti modelingu se podělila světová topmodelka Tereza Maxová. Svět módy je velmi hektický, proto je prostor věnován také relaxaci. Začínající modelky seznámí s typy masáží či relaxačními koupelemi. Nechybí péče o vlasy, tělo, nehty a mnoho dalšího. Jedna z kapitol je věnována i estetické chirurgii. Důležitou součástí práce každé modelky je komunikace s médii. Tato problematika je rozebrána v rozsáhlé kapitole, která dívky naučí správné osobní prezentaci. Příručka obsahuje také přehledný slovníček modelingových pojmů.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 24,680 24,760
USD 22,670 22,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma