Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Vyhrajte voňavý balíček Discover od Oriflame!

Vyhrajte voňavý balíček Discover od Oriflame!
zdroj: tisková zpráva

Vychutnejte si kouzlo exotických tropických deštných pralesů.

Většina z nás se ráda obklopuje příjemnými vůněmi. Oriflame přináší nový koncept tělové kosmetiky, řadu DISCOVER, která jak název napovídá, zve k objevování. Objevování vůní typických pro vzdálené kouty světa. Nová řada tělové kosmetiky Discover je tady pro všechny, kdo milují cestování, objevování nových zážitků a inspiraci v podobě vůní a příběhů multikulturního světa. Svět Discover je plný barev a dobrodružství. Zaplaví vás energií, svěžestí a kouzlem vzdálených zemí. Všechny přípravky z řady Discover mají vyrovnané pH, bohatou pěnu a skvěle se hodí pro každodenní použití pro celou rodinu. Vrcholky hor vystupují z masy neprostupné džungle, listnaté liány kvetou jako o závod, srdce dobrodruhů jsou neklidná... takové je Borneo, které představuje zelená řada Discover, obsahující tekuté mýdlo, sprchový gel a tuhé mýdlo. Balíček s touto řadou v hodnotě 267 Kč čeká na 5 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázku. Kolik barevných řad naleznete v kolekci Discover? (nápovědu naleznete na www.oriflame.cz) 1) tři 2) čtyři 3) pět
PRAVIDLA - Soutěž probíhá ve dnech 27. června až 3. srpna 2009. Odpovědi zasílejte pouze jednou a to na e-mail redakce: woman@cz-tiscali.com. - Cenu obdrží 50., 100. , 150., 200. a 250. odpověď. - NEZAPOMEŇTE uvést jméno, příjmení, adresu a telefon! - Ze soutěže budou vyřazeny odpovědi ze stejné emailové adresy a od stejného odesílatele (adresa bydliště). - Výhercem soutěže se nemůže stát žádný ze zaměstnanců (a jejich rodinných příslušníků) společnosti TISCALI.
Na www.oriflame.cz se dozvíte více o kompletní nabídce tělové kosmetiky Discover a můžete si prolistovat katalog on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na www.youtube.com.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma