Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Soutěž o vstupenky na premiéru českého filmu Burácení za přítomnosti herců

Soutěž o vstupenky na premiéru českého filmu Burácení za přítomnosti herců
zdroj: tisková zpráva

Až do 15. 12. 2014 soutěžíme o 10 vstupenek pro dva na filmovou premiéru filmu Burácení a to za přítomnosti herců filmu. Všichni výherci budou mít možnost se vyfotit s hlavními hrdiny z filmu a získat tak krásný dárek. Premiéra proběhne dne 18.12. 2014 v Cinestar Praha – Anděl.

Celovečerní hraný český film BURÁCENÍ je drama založené na pravdivé události, která se stala v roce 2004 a která završila sérii příběhů, jež autor scénáře sledoval v médiích už řadu let.

Domácí násilí, sebeobrana před násilníkem, či obrana a pomoc blízkému člověku v nouzi. Tento film je o ohroženém lidském druhu, jehož smysl pro svobodu projevu a spravedlnost je na hranici zákona a společenské normy. Syrovost a pravdivost dodává celému snímku i fakt, že námět byl původně zamýšlen jako dokumentární film o jedné specifické povaze lidí žijících mezi námi, jejichž naturel se zcela vymyká naturelu běžného člověka.

Ne náhodou je film zasazen do prostředí motorkářského světa, rockové hudby a sochařské komunity, kde se mísí rovná a čestná povaha s výbušností, burácením v srdci a náklonností k absolutní kráse, a kde člověk přestává být soudný sám k sobě.

Soutěží se přes aplikaci SEJF na mobilní telefon!

Hlasování je zcela zdarma.

Aplikaci SEJF pro Android stáhnete ZDARMA na Google play a pro iOS na Apple Store


Více info na www.sejf.cz

Kompletní pravidla soutěže najdete zde.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma