Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Sexuální perličky II

Sexuální perličky II
zdroj: tisková zpráva

Podle vědců z Hebrejské univerzity v Izraeli neovlivňují erotickou náruživost pudy či nekontrolovatelné nutkání, ale geny.

Geny nadrženosti

Konkrétně jejich kombinace, nazvaná D4, která ovlivňuje reakci mozkových center na tzv. hormon rozkoše dopamin. Tím způsobí, že pro některé jedince je sex spíše okrajovou záležitostí, zatímco jiní jsou neustálým uspokojováním druhého pohlaví (případně sami sebe) doslova posedlí.

Panictví a panenství

Tento výzkum lze podpořit dvěma příklady - vynálezce a vědec Nikola Tesla mohl sloužit soudruhům za vzor, ze všeho nejvíc totiž práci, nikdy se intimně nesblížil s ženou a zemřel jako panic - že by se i díky tomu dožil požehnaného věku osmdesáti sedmi let?

Za jeho dokonalý protipól lze považovat krále ostrova Togo Fatafehi Paulaha, který během své čtrnáctileté vlády (1770 - 1784) i před ní zbavil panenství neuvěřitelných 37 800 dívek (!) které se vystřídaly v jeho harému.

Těsná tangaPotíže s použitím spodního prádla při prvním pohlavním styku měl sedmnáctiletý anglický mladík Gill Austin. Ve snaze zapůsobit na dívku nadstandardním vybavením si totiž oblékl až příliš těsná tanga. Když se mu pak nástroj ztopořil, uvízl v kusu úzké textilie a ne a ne se z ní dostat. Situaci zhoršila následná ejakulace, která svými lepkavými účinky ještě víc zablokovala proces svlékání. Místo toho, aby přefikl svou milou, musela ona přefiknout nůžkami jeho slipy

…Děti dvou otců

Němka Ingrid Dreschslerová o masopustu v roce 1968 byla nevěrná manželovi. Když se o tom později dozvěděl, požádal o rozvod. Mezitím však stačila porodit dvojčata Marca a Katju. Protože nebylo jasné, kdo je otcem, nechal soud v Duisburgu vyšetřit oba potencionální otce. Testy překvapivě prokázaly, že otcem syna je manžel a dcery milenec. U jednovaječných dvojčat jde o naprostou raritu.

Matka pluku

Nejvyšším úředně zaznamenaným počtem dětí se může pochlubit Fjodora Vasileva, manželka rolníka z vesnice Šuje. Při 27 porodech se jí narodila 16 x dvojčata, sedmkrát trojčata a čtyřikrát čtyřčata. Z celkového počtu 69 dětí se jich dožilo dospělosti 67. Případ byl v roce 1782 oznámen do Moskvy, kde o něj projevila zájem sama carevna Kateřina II.

Sedmnáctiletá babička

Mum - Zi se v osmi letech stala nejmilejší ženou náčelníka Ak Kiri na africkém ostrově Calabaru a ihned poté otěhotněla. V sedmnácti se stala babičkou, stejný kousek zopakovala její dcera! Silikonové zázraky S vynálezem prsních implantátů zřejmě přišly japonské prostitutky již v roce 1940, když si do svých geneticky menších vnad injekčně nechávali vstříknout tekutý silikon, aby díky větším proporcím zaujaly zákazníky.

Pokud je známo, tak největším - nikoli ovšem svým, ale umělým - poprsím se může chlubit americká pornohvězda Maxi Mounds. Jejich obvod je 153,67 cm a celkově váží 20 kilo. Zda kvůli tomu musí nosit na zádech batoh, aby nepřepadla dopředu, není známo.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,360 23,540
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma