Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Nevzdávej to! Centrem Prahy projde Avon Pochod proti rakovině prsu

Nevzdávej to! Centrem Prahy projde Avon Pochod proti rakovině prsu
zdroj: Mediafax

Již 9. června se v Praze sejdou všichni, kterým není lhostejný osud druhých. Přidejte se i vy k Pochodu plnému naděje a optimismu!

Vstupenkou na Avon Pochod je tričko, jehož dámskou variantu navrhla již zmíněná známá česká návrhářka Taťána Kovaříková. V ceně 399,- Kč jej, stejně jako pánské polo tričko, můžete zakoupit na www.zdravaprsa.cz či u svých Avon Ladies/Gentlemanů.

Letošní ročník Avon Pochodu, který se koná pod záštitou primátora hlavního města Prahy Doc. MUDr. Bohuslava Svobody, CSc., startuje ve 12 hodin z parku Kampa a končí tradičně ve Žlutých lázních. Program na startu vás bude bavit již od 10. hodiny.

Produkty s růžovou stužkou

Těšit se můžete i na nové ambasadorky projektu – moderátorky Gábinu Partyšovou a Ivanu Gottovou či na již zmíněnou módní návrhářku Taťánu Kovaříkovou. Odpoledne vystoupí i na skupiny Děda Mládek Illegal Band a Chinaski nebo zpěváci David Deyl a Anna K. V areálu Žlutých lázní bude k dispozici dětský koutek, celá řada atrakcí i možnost zakoupit produkty s růžovou stužkou, jejichž výtěžek jde na konto Avon proti rakovině prsu. Celým programem na startu i v cíli provede Roman Vojtek.

Obrázek zdroj: Mediafax

Mediálním partnerem Avon Pochodu je Prima Love. „Televize Prima Love ráda podpoří tento úžasný projekt, který bojuje proti závažnému onemocnění, jakým rakovina prsu bezesporu je,“ neskrývá radost ze spolupráce marketingová ředitelka Denisa Schulzová. Avon Pochod podporuje i společnost Home&Cook.

Jedna z největších charitativních akcí

Dlouhodobým partnerem Avon Pochodu jsou rovněž Žluté lázně. „Považujeme akci Avon pochod proti rakovině prsu za jeden z nejvýznamnějších projektů v oblasti boje proti rakovině,“ říká Milan Heidler, výkonný ředitel společnosti Taiko, která je provozovatelem areálu Žluté lázně.

„Avon Pochod je jednou z největších charitativních akcí, které se v naší republice konají,“ prozradila manažerka PR a reklamy Avon Cosmetics Alena Pytlíčková. „Za dobu existence projektu Avon proti rakovině prsu jsme na boj proti této nemoci i věnovali více než 71 milionů korun. Přijďte nás podpořit i vy druhou červnovou sobotu. Těšíme se na vás.“

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma