Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Lucie Bílá vybízí k dárcovství

Lucie Bílá vybízí k dárcovství
zdroj: tisková zpráva

Lucie Bílá je patronkou Konta BARIÉRY a snaží se pomáhat, jak to jen jde.

Nyní se stala hlavní tváří kampaně, která povzbuzuje lidi k dárcovství. V březnu Konto BARIÉRY oslovilo prostřednictvím osobního dopisu na 100.000 adresátů a Lucie k němu přidala i milý dárek v podobě DVD ze svého koncertu.

Člověk se až diví, kolik dobra může udělat třeba jen stokoruna poslaná jednou za měsíc. Konto BARIÉRY dokáže příspěvky drobných dárců skvěle použít – nakupují invalidní vozíky, pomáhají s bezbariérovými úpravami bytů, zajišťují asistenci těm, kdo se bez ní neobejdou, pomáhají handicapovaným lidem najít práci, pomáhají invalidním dětem žít mezi zdravými dětmi - a to přece za tu drobnou pomoc stojí. Já sama přispívám, co to jde.“ uvedla Lucie Bílá.

Přispět můžete i vy. Stačí poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS KONTO BARIERY na tel. číslo 87 777. Pomáhat můžete i pravidelně prostřednictvím roční dárcovské SMS, jejíž tvar je DMS ROK KONTOBARIERY a po dobu jednoho roku Vám bude automaticky odesílána jedna DMS v hodnotě 30 Kč měsíčně. Kdo chce přispět hned, může tak učinit platební kartou na www.kontobariery-online.cz, nebo svůj příspěvek poslat rovnou na číslo bankovního účtu Konta BARIÉRY 17 111 444/5500.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma