Dnes je pondělí 6. května 2024., Svátek má Radoslav
Počasí dnes 22°C Občasný déšť

CELEBRITY cvičí s vámi na Listerine WELLNESS MARATHON!

CELEBRITY cvičí s vámi na Listerine WELLNESS MARATHON!
zdroj: tisková zpráva

Sobota 2. května se nezadržitelně blíží a s ní oblíbená akce Listerine WELLNESS MARATHON v pražské O2 Aréně. Vloni zde cvičilo 2.500 nadšených účastníků! Nedalo nám to a zeptali jsme se pořadatele akce, MICHAELA ZIMY, prezidenta Wellness Club, co všechno chystá? Pár odpovědí přidali i jednotliví hosté.

„Největší radost mám z toho, že se letošní ročník transformuje do festivalu zdravého a aktivního životního stylu wellness, tím pádem si přijdou na své všichni lidé, bez rozdílu věku, váhy a pohlaví! V pestrém programu se najde každý, ať už si bude chtít zacvičit na hlavní stage s hvězdami Holzer, Valouch, Strakoš, Šípková, Huf, nebo rozhýbat své tělo v rytmu orientálních tanců s Anife Hassan Vyskočilovou. Moc mě těší, že lektorovat bude Zora Jandová, její TAI-JI workshop bude jistě skvělý, stejně jako PILATES workshop Andrey Vránové Kloboučkové, či nestorky hubnutí Ivy Málkové“, říká organizátor již 8. ročníku. Ali Amiri "O Wellness Marathonu jsem slyšel a mnoho mi toho vyprávěli i organizátoři akce, takže se velmi těším. A kdybych měl říci, na co se mohou účastníci akce zase těšit ode mě, tak určitě na dobrou hudbu. No a mě samozřejmě udělá radost jejich tanec." Anife Ismet Hassan „Wellness marathon velmi dobře znám – na této akci budu již potřetí. Jsem ráda, že se lidi seberou a udělají si den pro sebe. Že zjistí, co vůbec existuje, mohou si vše zkusit a vybrat si. Myslím, že Wellness marathon je takový veletrh wellness – najdete tu vše, co zrovna „frčí“. Pro mě je také děsně hezké vidět cvičit tolik lidí pohromadě. A navíc sem přijedou i lidé ze Slovenska. Já to vnímám ohromně pozitivně." David Huf „Wellness Marathon byl doposud vždy velmi dobrý jak po stránce organizační, tak i z pohledu počtu účastníků. Je to taková novodobá spartakiáda s pestrým programem a dobrou atmosférou." Olga Šípková "Wellness marathón vnímám velmi kladně, tak jako i jiné sportovně rekreační akce, které vybízejí lidi ke zdravému pohybu a k aktivitě vůbec. Pro mě jako pro lektora je to speciální ojedinělá akce, výzva, jak motivovat, zaujmout a uspokojit tak obrovský dav. Těším se na atmosféru a na to, jak spolu s těmi tisíci nadšenými dušičkami vytvoříme souznění v podobě skvělého pohybu. V posledních letech se téměř výlučně věnuji tanečnímu aerobiku, jak v prostoru tak třeba i na stepech. Bavím mě neustále něco vymýšlet, choreograficky ztvárňovat, ale neustále vycházím ze základních kroků aerobiku s čitelnou metodikou. Velmi mě v tomto ovlivnil před asi 10 lety můj choreograf, Brazilec, Marcio de Oliveira. Nikdy jsem však nikoho nekopírovala, vždy jsem šla svou cestou. Líbí se mi, jak lidé v tomto mém pojetí tanečního aerobiku zjišťují, co vše se dá naučit a co se v nich schovává a pokud chodí běžně na aerobik, nemají se zvládnutím lekce problém. Takže odpověď - dance aerobik v mém vlastním pojetí."
TIPY Z INTERNETU www.wellnessclub.cz Oficiální stránky organizátora akce www.aerobic.cz Kalendář cvičebních akcí v celé ČR, rady odborníků www.capro.cz Pobytové zájezdy se cvičením

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 6.5.2024 Exchange s.r.o.

EUR 24,980 25,060
USD 23,230 23,370
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma