Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Zbavte se všeho, co vás tíží

Zbavte se všeho, co vás tíží
Deprese (ilustrační foto) | zdroj: tisková zpráva

Máte depresivní nálady a připadáte si psychicky na dně? My vás z toho vytáhneme. Tomuhle se rozhodně vyvarujte!

Vzpomínky

Rozchody jsou velice bolestivou ztrátou, tak proč si tu bolest v sobě pořád uchovávat? Proto uložte vzpomínky na své bývalé lásky do pozadí mysli a neoživujte je. Nemá to smysl. Život jde dál, a mnohem lepším směrem.

Dejte vzpomínkám sbohem a běžte za lepším.
Dejte vzpomínkám sbohem a běžte za lepším.

Negativní lidi

Upíři opravdu existují. Nemyslíme ty, co vysávají krev, ale ty, co vysávají vaší energii. Jsou to lidé, kteří se pořád snaží dokazovat, že jsou lepší než vy, a pomlouvají vás za zády. Lidé, kteří vás jen využívají, a také ti, se kterými se necítíte šťastní. Vyhýbejte se jejich společnosti a uvidíte, jak se vám najednou bude volně dýchat.

Tmavé věci

Psychologie barev má své zákonitosti. Pokud budete v pokojíku obklopeni tmavými věcmi, pak se nemůžete divit, že vaše nálady jsou chmurné. Přetřete zeď na barvu afrického slunce, pořiďte si barevné orchideje a modré povlečení. Hormony štěstí z vás budou přímo tryskat.

Alkohol a cigarety

Holdovat jim v menším množství lidé moc neumí. A když jich užívají, není jim nikdy psychicky dobře. Tyto škodliviny vám nikdy nepřinesou stejně blažený pocit jako třeba jízda na kole nebo sex. Nemohou totiž produkovat endorfiny.

Cigarety vás dlouhodobě neuspokojí.
Cigarety vás dlouhodobě neuspokojí.

Stresy

Stresujete se ve škole nebo v práci? Pak je něco špatně. Člověk by si měl v životě vybírat věci, které ho naplňují, ne z něj vysávají život. Život si máme užít, a ne přežít. Takže „Carpe diem“.

AUTOR: Daria Nebeská

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,350 23,530
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma