Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

Vstupte přímo do filmu. Netradiční promítání s Jamesonem pro veřejnost

Vstupte přímo do filmu. Netradiční promítání s Jamesonem pro veřejnost
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Novodobá série multimediálních filmových akcí Jameson Cult Film Club (JCFC) odstartovala na domácí scéně v listopadu 2010 netradiční projekcí kultovního snímku ´Aliens´ (Vetřelci). JCFC nabízí promítání, při kterém se divák ocitá v podobném prostředí a atmosféře jako hrdinové na plátně a od 27. ledna se otevírá široké veřejnosti.

Poctivé napětí srovnatelné s tím, co prožívala vesmírná expedice na plátně, okusila v realitě stylizované do slizských útrob vetřeleckého hnízda pouze uzavřená skupina pozvaných diváků.

Již 27. ledna se ale JCFC otevírá široké veřejnosti a české filmové fajnšmekry prahnoucí po nových a neobvyklých zážitcích potěší dalším kinematografickým skvostem.

Zveme Vás na Návrat do budoucnosti!

Ve čtvrtek 27. ledna 2011 v 19:00 se pražský Klub Lávka promění ve stroj času, který teleportuje pasažéry napříč dekádami minulého století. Hlavním motivem naší výpravy bude filmový příběh sympaťáka Martyho McFlye, jenž se náhodně a nevinně zapletl do vydařeného experimentu svého přítele, profesora Emmeta Browna, a na týden se přesunul z 80. let Spojených Států do padesátých.

Úvodní díl kultovní trilogie Back To The Future z režisérské dílny Roberta Zemeckise a z produkce Stevena Spielberga se však tentokrát představí trochu jinak. Filmový děj se totiž nebude odehrávat jen na plátně, ale všude kolem vás.

Úsměvné scifi bude promítáno v autentickém zázemí prošpikovaném efektivními dekoracemi a nejrůznějšími technologiemi, jež nastíní dějovou linku scénáře, a v atmosféře věrně imitující náladu filmu.

Afterparty s Jamesonem

Back To The Future I. zhlédnou diváci v originálním znění s titulky a navíc ve skvělé kvalitě z BLU-RAY disku. Následovat bude afterparty, během které se v hlavní roli představí irská whiskey Jameson, již si hosté vychutnají za stylového hudebního doprovodu. Cestování časem může být snem i noční můrou! Přijďte se o tom přesvědčit již 27. ledna do Klubu Lávka! Startujeme v 19:00. Letenky za luxusních 99 Kč jsou k dispozici v síti TICKETSTREAM.

Jameson Cult Film Club

Multimediální projekce organizované pod hlavičkou a v produkci výrobce světově proslulé irské whiskey Jameson mají svůj původ ve Velké Británii. Cílem JCFC bylo a je dodat kvalitní filmové prezentaci absolutní rozměr a uspokojit tak nadstandardní potřeby i těch nejnáročnějších filmových fanoušků, kteří už pomalu ztrácí víru, že je v této sféře může ještě něco překvapit. Doprovodný program JCFC zhmotňuje a dává život promítanému filmu, a diváky tak absorbuje přímo do dění. Dokonalý zvuk a obraz jsou samozřejmostí, kterou ale v dnešní době očekáváme při klasické návštěvě kina. Vymoženosti konzumu jako popcorn, colu či pohodlné sedačky ale automaticky neočekávejte. Nevšední lokace, filmové dekorace, speciální doplňky, multimediální technologie či stylizovaní herci... to vše vytváří originální éter, ve kterém mají diváci možnost vychutnat si film LIVE. Od premiéry v roce 2009 představil JCFC ve své mateřské zemi kultovní snímky jako Taxikář, Drácula, Připoutejte se, prosím!, Moon nebo Trainspotting. Během pouhého roku byla Británie „dobyta“ a s věhlasným renomé se tradice JCFC rozšiřuje do dalších zemí...

Více informací

www.youtube.com/watch?v=WBQgRoMSRUg  reportáž z projekce JCFC „Aliens“

http://www.jamesoncultfilmclub.cz

http://www.facebook.com/jamesoncultfilm.cz

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma