Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Víme, kdo má v českém showbyznysu největší silikonové poprsí

Víme, kdo má v českém showbyznysu největší silikonové poprsí
zdroj: tisková zpráva

Finalistka České Miss Julie Zugarová si nechala znovu zvětšit své poprsí. Jednu operaci přitom již podstoupila před 2 roky a měla implantáty o velikosti 375 ml. K výšce 181 cm se jí však tato prsa zdála stejně neúměrně malá!

Proto se rozhodla po konzultaci s lékařem prsní implantáty vyměnit za objemnější. Ten jí s ohledem na výšku postavy a velikost hrudníku doporučil implantáty Polytech Silimed velikosti 830 ml. Tato víceméně nadměrná velikost by u ženy drobné postavy působila hodně nezvykle i nepřirozeně, nicméně k štíhlé a na ženu i poměrně vysoké Julii sedí.

Před operaci zdroj: tisková zpráva

O gustu se řeči nevedou

Přesto ji mnozí lidé za tak razantní zvětšení odsuzují. „Velké poprsí mají i známé političky, právničky, podnikatelky či ženy v domácnosti. Je to běžné stejně jako třeba velký nos, velké nohy apod. Pak je otázkou vkusu, co se komu líbí a co, jak vypadá.

Odsuzují se modelky za dlouhé nohy? Nikoliv, nohy, poprsí i nos mohou být někdy i předností“, vždy záleží na celkovém dojmu postavy, “řekla k tomu. Operace proběhla v přibližně hodinové narkóze a Julie se cítí již velmi dobře.

Druhá operace není tolik bolestivá, přesto je nezbytné dodržet přibližně měsíční rekonvalescenci. „Já si vybrala kliniku Medicom VIP, na kterou jsem měla doporučení od mnoha známých osobností, které měla v péči. A pan doktor Michal Puls patří mezi naše nejzkušenější chirurgy, dodal mi pocit bezpečí a jistoty.

Pro větší poprsí jsem se rozhodla, protože se mi líbí. Mám z něj dobrý pocit a myslím, že s ohledem na mou postavu nepůsobí nijak vulgárně. Nejbližší přátelé mi sice říkají, že jsem to nepotřebovala, ale zároveň se shodují, že vypadá i nyní přirozeně a nenásilně.

Po čem muži touží

Navíc muži obvykle ani nepoznají přirozená a upravená prsa. A i když mají tendence plastické operace obecně odsuzovat, za upravenou a hezkou ženou se všichni rádi otočí.

Plastická chirurgie je navíc dnes na velmi vysoké úrovni a používá jen čistě moderní silikongelové implantáty, které jsou bezpečné a trvalé. Nemusí se teda po čase měnit a ženu v ničem a nijak neomezují.

Pro Julii Zugarovou nejsou nové pracovní příležitosti prioritní, jak by se s ohledem na nový dekolt mohlo zdát. Důležité je pro ni stálé zaměstnání. „Vzhled pro mne není primárním zdrojem obživy. Chci se věnovat své práci, která mne baví.

Modeling se mi líbí, ale nabídky si pečlivě vybírám. Je to pro mne zajímavým zpestřením volného času. Každý máme své záliby, kterým se věnujeme.“ Julie opravdu působí mile a přirozeně, jemné líčení a sportovní oblečení podtrhují její krásu.

Po operaci zdroj: tisková zpráva

Dokonalou postavu si udržuje zdravou životosprávou a všem doporučuje totéž. „Žijeme jen jednou, a to jak se cítíme, se odráží na našem vzhledu“ zní její motto.

Video z operace ke shlédnutí zde.


Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma