Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Úspěšného Josefa Karase přivítala na letišti Česká Miss World

Úspěšného Josefa Karase přivítala na letišti Česká Miss World
zdroj: tisková zpráva

Po vynikajícím úspěchu na Mr. World v jihokorejském Soulu přicestoval v pondělí 29. března večer do Prahy Josef Karas, který na této prestižní světové soutěži obsadil druhé místo.

Mezi prvními gratulanty byla na ruzyňském letišti Česká Miss World 2010 Veronika Machová.  „Sledovala jsem průběh celé soutěže s napětím a samozřejmě jsem Josefovi držela palce. A když vyhrál ve vaření a ve sportu a dostal se mezi nejlepších pět, řekla jsem si, že už to je obrovský úspěch,“ řekla Veronika a s úsměvem dodala, že jí svým konečným umístěním  nasadil laťku hodně vysoko. Světlovlasou krásku z Rokycan totiž letos čeká soutěž Miss World. „Ráda si s ním o jeho zkušenostech z takové náročné mezinárodní soutěže popovídám.“ dodala.

Když byla Veronika Machová korunována 20. března na historicky první Českou Miss World, Josef již v té době pobýval v Soulu. „Díky internetu jsem mohl alespoň tímto způsobem sledovat finále České Miss, a tak jsem o Veroničině úspěchu věděl. Moc mě potěšilo, že mě přišla přivítat na letiště,“ uvedl dlouhou cestou unavený, ale šťastný druhý nejlepší muž na světě.

Josef Karas se stal letos v únoru prvním Mr. Czech Republik a během finálových bojů o tento titul dokázal okouzlit svým šarmem a také zpěvem jak publikum, tak i vítězky České Miss, které tvořily porotu. Díky tomuto domácímu triumfu pak sympatický sportovní konzultant a bývalý špičkový desetibojař reprezentoval Českou republiku na prestižní světové soutěži Mr. World, kde vybojoval v sobotu 27. března fantastické „stříbrné“ umístění. 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,160 25,300
USD 23,290 23,470
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma