Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Twitter: Ashley Tisdale, Barack Obama i Tiscali…

Twitter: Ashley Tisdale, Barack Obama i Tiscali…
zdroj: tisková zpráva

Každá doba má svého komunikačního ducha, bez kterého se neobejde.

Ten současný bude patrně Twitter, prostor pro štěbetání o maximální délce 140 znaků. Jak praktické v dnešním uspěchaném světě. Komunikační platforma, která jako by spojovala to nejlepší z blogu a ICQ, navíc umožňující veřejnou „seberealizaci“, se těší stále větší oblibě. Potřebu informovat ve zkratce o svém životě mají celebrity i zcela anonymní lidé. A to doslova na celém světě. A tak si ptáček, logo Twitteru, vesele třepotá svými křidélky už i v České republice.

Pokud se nechcete s Twitterem hned ze začátku příliš zaplést, používejte ho nejprve jako kteroukoli jinou webovou stránku. Nemusíte se nikam registrovat. Zkuste přes obyčejný webový prohlížeč sledovat třeba kulturní události a tipy na TISCALI twitter.com/dokina_cz nebo zpravodajství tamtéž twitter.com/tiscali_cz

Pro pokročilejší je tu spousta dalších možností. Twitter je zkrátka takový, jaký si ho sami uděláte. Můžete na něm číst zpravodajství, komunikovat s rodinou a přáteli, sledovat život celebrit, nebo naopak monitorovat, co o vás píšou ostatní… Zasvěcené informace a návody k použití se dozvíte v článku na knol.google.com.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma