Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Tipy pro vás: Vánoční dárky pro muže

Tipy pro vás: Vánoční dárky pro muže
Dárek pro muže | zdroj: Redakce

Každý rok tápete nad tím, po čem vaše drahá polovička touží a co by si přála objevit pod stromkem? Přinášíme vám pár tipů.

Je všeobecně známo, že muži nemají rádi tzv. měkkouše, což jsou na omak měkké dárky. Takže dámy, nechte praktičnost a užitečnost za dveřmi a nekupujte svým drahým a milým polovičkám žádné svetry, ponožky, pyžama a další podobné věci, které by se pánům za jiných okolností velice hodily.

Splňte mu jeho dětský sen

Splňte jim například jejich dětský sen. Že vám přijde jako naprostá hloupost darovat vašemu miláčkovi světelný meč ze Star Wars? Ptáte se, k čemu mu bude? Hoďte pochyby za hlavu. I kdyby si s ním v noci svítil cestou na toaletu nebo ležel po zbytek roku někde v koutě. Vánoce jsou přeci svátky splněných přání a nadějí, tak proč nesplnit to jeho.

Star Wars světelný meč.
Star Wars světelný meč.

Pokud o žádném takovém dětském snu nevíte, můžete zkusit vybrat nějaký kosmetický balíčeknebo parfém. Jen pak asi budete muset příteli vysvětlovat, že mu ho Ježíšek nepřinesl jen proto, že tváří voňavky je zrovna věhlasný idol Robert Pattinson.

Dior Homme.
Dior Homme.

Tipy na další vánoční dárky

Samozřejmě úspěchy sklidíte také s elektronikou, jen si dejte pozor na to, co váš drahý opravdu chce (aby mu váš dárek nebyl na dvě věci a aby po Vánocích potají neběžel do obchodu vyměnit ho za jiný, suprovější a nadupanější model). Vlastníte-li milovníka knih, darujte mu nějaké dobré počtení (nezapomeňte, že muži sem řadí i komiksy) a máte vyhráno. Pokud si nechcete lámat hlavu s výběrem a sázíte raději na jistotu, zkuste například dárkové poukázky.

Dárkové poukazy a karty.
Dárkové poukazy a karty.

No a jestli vám nepřijde vhodná ani jedna varianta, zapátrejte na internetu a vyberte třebadovolenou v zahraničí. Slevové portály (pokud jim tedy důvěřujete) nabízejí nepřeberné množství romantických pobytů, trávení Silvestra v zahraničí a mnoho dalšího.

AUTOR: Jenifer Kotásková

Obrázek zdroj: StudentPoint.cz

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma