Dnes je úterý 19. března 2024., Svátek má Josef
Počasí dnes 6°C Skoro jasno

Sportovní móda podzim/zima 2009

Sportovní móda podzim/zima 2009
zdroj: tisková zpráva

Kolekce PUMA® Running pro podzim/zimu 2009 se nese v lehkém duchu.

Modelová řada pro vyznavače běžeckého sportu tělem i duší a pro ty, kteří chtějí prostě jen dobře vypadat, je kombinací sportovní funkčnosti a módního vzhledu.

Kolekce podzim/zima 2009 klade důraz na rychlost a pohodlí a od minulé sezony spojuje technologii Lite Injection Foam (L.I.F.T.) s národními barvami Jamajky, na počest jejích sportovních úspěchů na olympiádě v Pekingu. Tato technologie vyznává stav beztíže. Veškeré zbytečné materiály jsou odstraněny v zájmu docílení lehkosti a dobrých ergonomických vlastností, odstranění tření a dosažení vzdušnosti.

Na počest partnerství značky PUMA a úspěchů jamajského atletického týmu na LOH 2008 v Pekingu nyní běžeckou obuv L.I.F.T. Racer zdobí barvy národní vlajky Jamajky. Modelová řada běžecké obuvi L.I.F.T. Racer Jamaica přináší inovaci a unikátní konstrukci, která je ztělesněním lehkosti běžeckých výkonů. Konstrukce využívá dvoubarevný vstřikovací proces EVA a v kombinaci s novátorským designem, umožňujícím aplikaci EVA na celém svršku, propůjčuje botě dvě nejdůležitější vlastnosti – nízkou hmotnost a nižší profil.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,140 23,320
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma