Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Soutěž: Vyhrajte denní a noční krém Optimals Bio Maximum od Oriflame

Soutěž: Vyhrajte denní a noční krém Optimals Bio Maximum od Oriflame
zdroj: tisková zpráva

Oriflame přichází s inovací krému Maximum+, který se těší mimořádné oblibě zákaznic již 13 let, a přináší tento účinný krém v denní a noční verzi.

Krémy Optimals Bio Maximum+™ jsou určeny pro aktivní ženy nad 40 let, které hledají přípravek zaměřený nejen proti vráskám, ale zároveň intenzivně pečující o celkový stav pleti – její pružnost, pevnost a strukturu. Denní krém Optimals Bio Maximum+™ přirozeným způsobem obnovuje strukturu pleti a tak jí poskytuje maximální podporu. Mikrokolagen posiluje tvorbu kolagenu, zatímco mikroelastin ze sójových proteinů zlepšuje elastinovou stavbu pleti. Prokázaný účinek: během 4 týdnů je obnovena mladistvá pružnost pleti. Obsahuje vitamin E s antioxidačními vlastnostmi. Noční krém Optimals Bio Maximum+™ se silnou přírodní recepturou nabitou složkami pro podporu tvorby kolagenu a elastinu obnovuje podpůrnou strukturu pleti během noci. Dodává pleti sílu a pevnost a pomáhá jí získat viditelně mladší vzhled. • MIKROKOLAGEN je aktivní složka sestávající ze dvou peptidů, které prokazatelně zlepšují pružnost a barevný tón pleti a zároveň snižují hloubku, délku a hustotu vrásek. Tyto peptidy se vstřebávají do pleti a stimulují pleťové buňky, což vede k obnově buněčných funkcí. Zvyšuje se tvorba kolagenu a fibroblastů, které posilují strukturu a zmírňují viditelnost vrásek. • MIKROELASTIN z hydrolyzovaných sójových proteinů posiluje schopnost buněčné obnovy, strukturu pleti a její regenerační a zpevňující vlastnosti. Zvyšuje slučování elastinu a kolagenu, zároveň podporuje tvorbu elastinu a tak zlepšuje celkovou pružnost pleti. Má preventivní účinky a opravuje škody. • S antioxidačním vitaminem E Vychutnejte si i vy mimořádně účinnou péči nejen proti vráskám, stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček s denním a nočním krémem Optimals Bio Maximum+™ v hodnotě 898 Kč. OTÁZKA Ve kterém roce byl poprvé krém Maximum uveden na český trh? Nápovědu naleznete na www.oriflame.cz
PRAVIDLA - Soutěž probíhá ve dnech 7. - 13. září 2009. Odpovědi zasílejte pouze jednou a to na e-mail redakce: woman@cz-tiscali.com. - Cenu obdrží 50., 100. a 150. odpověď. - NEZAPOMEŇTE uvést jméno, příjmení, adresu a telefon! - Ze soutěže budou vyřazeny odpovědi ze stejné emailové adresy a od stejného odesílatele (adresa bydliště). - Výhercem soutěže se nemůže stát žádný ze zaměstnanců (a jejich rodinných příslušníků) společnosti TISCALI.
Na www.oriflame.cz se dozvíte více o kompletní nabídce pečující kosmetiky a můžete si prolistovat katalog on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma