Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 10°C Polojasno

Soutěž pro ženy

Soutěž pro ženy
zdroj: tisková zpráva

Milé čtenářky, pokud vyplníte dotazník na téma ANTIKONCEPCE, můžete vyhrát úžasného medvídka, který vám bude dělat milého společníka v těchto nevlídných podzimních dnech.

Odpovězte na anketní otázky a vyhrajte voňavého medvídka, který vás zahřeje!

Jedná se o funkčního medvídka z velmi měkkého plyše, kterého lze zahřát v mikrovlnné troubě. Obsahuje kvalitně ošetřená obilná zrna a je jemně provoněný levandulí. Stačí ho jen vložit do mikrovlnné trouby přibližně na 2 minuty a bude vás hřát až 2 hodiny (v závislosti na okolní teplotě prostředí). Medvídka můžete rovněž použít k příjemnému provonění místnosti. Umístěte ho vedle radiátoru a pak už si jen užívejte uklidňující levandulovou vůni, která naplní místnost. Medvídek umí také příjemně chladit - vložte ho do igelitového nebo mikrotenového sáčku a dejte ochladit do mrazáku…

PRAVIDLA - Soutěž probíhá ve dnech 12. - 26. října 2009. - Do soutěže se zapojíte vyplněním DOTAZNÍKU - Cenu obdrží 50., 100. a 150. vyplněný dotazník. - Výhercem soutěže se nemůže stát žádný ze zaměstnanců (a jejich rodinných příslušníků) společnosti TISCALI.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,470 23,650
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma