Seznamte se: Dalibor Navrátil - šéfkuchař
Nadšený kuchař, mezi jehož hlavní lásky patří ryby a mořské plody, ale i klasická česká kuchyně.
Snad nejsilnější vztah má Dalibor k francouzské gastronomii. Ovlivnilo ho zejména osobní setkání se špičkovými kuchaři Joelem Robuchonem a Paulem Bocusem.
Na francouzské tradiční kuchyni si cení zejména její jednoduchosti a především používání surovin v té nejlepší kvalitě. Oceňuje i samozřejmost, s jakou jídlo a vaření splývají s každodenním životem ve Francii.
Dalibor vařil v mnoha pražských restauracích (hotel Palace, hotel Alta, hotel Villa Voyta) nebo pro francouzskou ambasádu v Praze. Za svého působení ve Villa Voyta získal I. místo v hodnocení Grand Restaurant.
Francouzskou kuchyni má v malíčku, Francii projel od Bretagne, přes Paříž až po Lyon.
V současné době působí jako lektor Pražského kulinařského institutu a lektor kulinářské akademie pod záštitou Evropské unie a hl. města Prahy (kurz francouzského kulinářství).
Recepty na jarní party