Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Sexuální úrazy, díl II. Nejen muži, ale i ženy si musí dávat pozor.

Sexuální úrazy, díl II. Nejen muži, ale i ženy si musí dávat pozor.
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Jak vůbec vypadají pohlavní úrazy a jak k nim nejčastěji dochází? I když neexistuje přímá úměra mezi velikostí penisu a kvalitou sexu je fakt, že pokud je velikostně nadměrný, může způsobit ženě poranění, zvlášť při použití neobvyklých poloh.

Velmi nebezpečným experimentem, hodně častým u pubertálních dívenek,  je zavádění různých předmětů do pochvy za účelem masturbace. Pokud má ostré hrany, může opravdu dojít i závažnějšímu zranění.

Předměty ve vagíně

Jinak jsou oblíbenými pomůckami zejména poživatiny vhodného tvaru - mrkev, řepa, okurka, šiška salámu, bageta, banán -  ale i předměty: svíčka, tužka, vidlička, kartáček na zuby, aj.

Z vagíny byly extrahovány i předměty značně exotické (tedy bráno ve vztahu k ní) za všechny jmenujme žárovku, štětku na holení, dýmku, doutník v pouzdře, jehlici na pletení, růženec, rukojeť deštníku, pudřenku, aj.

Nejmenovaný postarší gynekolog prohlásil, že za svou čtyřicetiletou  praxi v ní našel úplně vše - s výjimkou tykve! Vůbec nejnebezpečnější ženský úraz ale vzniká zdánlivě nevinně fouknutím partnerce do pochvy.

Nebezpečné  foukání

Ihned poté následuje pocit nevolnosti, jelikož i poměrně malý tlak vzduchu způsobí průnik dělohou a vejcovody do břišní dutiny mezi střevní kličky. Vzduch v břiše se dokonce zobrazí na rentgenovém snímku!

V dřívější době - ale stává se to i o dnes - byla nejedna žena na základě tohoto nálezu zbytečně operována s podezřením na prasklé střevo či rozbouřený žaludek. Pokud je ale chirurg včas informován o proběhlém bláznivém experimentu, vzduch se ale z břicha postupně vstřebá bez jakéhokoliv zásahu.

Smrtelné nebezpečí však představuje insuflace (zavádění) vzduchu do pochvy, byť i velmi krátce těhotné ženy. Místo do břicha zde vzduch směřuje do krevního oběhu a může způsobit smrtelnou vzduchovou embolii!!

U koníčka  pozor!

Vůbec nejčastějším sexuálním „úrazem“ u obojího pohlaví jsou ovšem modřiny, způsobené podtlakem a sáním úst na viditelných místech těla, lidově nazývané jako „cucfleky“ či "cucáky".

Ty ovšem představují pro svého nositele jen společenský handicap - pokud vůbec, mnozí mladí mužové (ženy méně) je dávají veřejně na odiv, zvláště v pubertálním věku, si tak připadají „in“ protože každý vidí, že má holku.

Poměrně častá nehoda se stává při poloze zvané koníček, kdy žena z neznalosti, neodbornosti, ale třeba i bezohlednosti nasedne na ztopořený mužův úd tak nešťastně, že ho pohmoždí.

Někdy se tomuto druhu úrazu sice říká zlomenina penisu, i když pochopitelně o skutečnou frakturu nejde. Následky se obvykle projeví kromě silné bolesti i  značně objemnou modřinou...

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,570 23,750
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma