Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

S Feng Shui se budete cítit lépe

S Feng Shui se budete cítit lépe
zdroj: tisková zpráva

Znáte kouzlo Feng Shui? Je to starodávné čínské umění, které vychází z představy, že všichni jsme součástí jedné energie.

Vše má svůj smysl a vlastní energii. Je logické, že každý se v životě snaží obklopovat lidmi, které má rád, jsou mu blízcí a chce s nimi trávit společný čas. Lidi, se kterými žijeme, nebo s nimiž se přátelíme, podrobujeme celkem detailní analýze. Zajímáme se o jejich koníčky, o to, jací jsou, jaké mají názory. Všichni víme, jak je úžasné strávit odpoledne s člověkem, který je jako „sluníčko“ - hned máme celý zbytek dne skvělou náladu.

Ale stejně jako lidé je důležitý i prostor, ve kterém trávíme čas. Zajímali jste se někdy o to, jak na vás působí váš domov či vaše kancelář? Jakou historii má za sebou váza, která vám stojí na stole? A jak vás ovlivňují barvy, s nimiž se denně setkáváte v interiéru? Jak mohou kladně či záporně ovlivnit vaši výkonnost, vaši schopnost soustředění a duševní pohodu? Mnoho lidí si ani neuvědomuje, jak moc důležité je mít domov v harmonii a jak je důležité, aby to byl opravdu váš - nezaměnitelný - domov.

Orientální metoda Feng Shui vychází z předpokladu, že právě uspořádání našeho domova a prostor, kde jsme nejčastěji, ovlivňuje náš život stejně silně jako přítel, se kterým strávíte celý den.

Nejde o to, jestli svůj byt či dům máte zařízen podle nejmodernějších trendů. V umění Feng Shui jde o harmonii a o vytvoření či usměrnění pozitivní energie. A toho se dá dosáhnout velice jednoduše. Stačí pár drobných změn, které pomohou vytvořit tu správnou energii, negovat tu špatnou, nebo posílit nějakou oblast vašeho života jako třeba partnerství či kariéru.

Někdy pomůže vlastní intuice, ale občas je dobře obrátit se na odborníky. Poradenství a konzultace v oblasti Feng Shui (na základě „školy kompasu“ a „bagua“) vám nabízí jako bonusovou partnerskou službu řada prodejen.

Náš tip:  Andrea Florianová se učením Feng Shui zabývá již sedm let. Více informací najdete na www.windwater.cz.

Do kalendáře: Ve středu 17. března se bude v prodejně Pillow Heaven od 18 hod konat večer na téma Přivítejte jaro barvami, jehož hlavní náplní bude přednáška využití barev ve Feng Shui. Vstup je pro celou veřejnost zdarma a pro všechny účastníky je i připravená speciální nabídka od firmy Dutch Decor.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma