Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Revoluce v praní. Jde to i bez pracího prášku.

Revoluce v praní. Jde to i bez pracího prášku.
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Nastupuje trend praní bez prášků, gelů či bělidel, který je šetrný k naší pokožce, ale i k přírodě. Přidáte se?

Stále více lidí si stěžuje na ekzémy a podráždění pokožky, které jim způsobuje prací pásek. Přeci jen je to chemie, která naši kůži dráždí a může vyvolat až alergii. Ochránci životního prostředí také bijí na poplach, protože po praní se všechny chemikálie dostávají do přírody a to v opravdu obrovském množství, vždyť jen průměrná Česká rodina pere 200x do roka!

Je tu převratné řešení - kulička na praní ECOGENIE BALL
Na trhu se objevila teprve nedávno - kulička na praní ECOGENIE slibuje čisté, voňavé prádlo bez použití jakéhokoli pracího prostředku. Tento vynález vyvolal velký ohlas příznivců i odpůrců. Někdo tvrdí, že není možné, abychom vyprali špinavé prádlo bez chemie, ale ti, kteří kuličku ECOGENIE vyzkoušeli, na ni nedají dopustit. I testy praní špinavého prádla ukázaly, že kulička ECOGENIE vypere úplně stejně dobře jako prací prostředek. Navíc vydrží na 1000 vypraní! Jak je to možné?

Jak to vlastně funguje?
Mnozí lidé nevědí, na jakém principu vlastně funguje obyčejné praní. Není to totiž samotný prášek, který odstraňuje nečistoty! Ten pouze změkčí vodu, tím pádem je měkčí i látka a špína se z ní snáze uvolní. Toto samé dělá i kulička na praní ECOGENIE, ale bez použití chemie. Obsahuje stovky malých keramických kuliček, které při pohybu mění povrchové napětí vody. Zároveň vytvářejí záporné ionty, které aktivují molekuly vody, díky čemuž se rozkládá špína i mastnota usazená přímo ve vláknech látky.

Další skutečné výhody kuličky na praní ECOGENIE:

- Ekologická
- Jedna kulička vydrží až 1000 vypraní!
- Ušetříte spoustu peněz za prací prášky
- Vhodná pro jakýkoliv prací program a teplotu
- Vhodná na praní jakýchkoliv materiálů
-  Ideální na dětské oblečení
- Vyrobena z měkkého flexibilního materiálu
- Při praní nijak nepoškodí pračku a nevydává žádné zvuky
- Chrání barvy oblečení a nahradí i voňavou aviváž!
- Ideální pro alergiky

 +DÁREK Skladač na vyprané oblečení Fast Fold, s kterým složíte své oblečení snadno, rychle a úhledně. Prostě na něj oděv položíte, přehnete a složíte.

 Pokud chcete udělat něco pro své zdraví a životní prostředí a nebojíte se změnit své dosavadní prací návyky - kulička ECOGENIE může opravdu změnit Váš životní styl a ochránit zdraví celé Vaší rodiny! Cena jedné ECOGENIE BALL je 1 390 Kč a vydrží na 1000 vyprání – to je téměř 3 roky praní bez pracích prášků. 

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma