Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 4°C Skoro zataženo

Rafťák Jirka Mádl dopádloval k vítězství

Rafťák Jirka Mádl dopádloval k vítězství
zdroj: tisková zpráva

Žluté lázně na pražském Smíchově byly v sobotu odpoledne svědky sportovního klání mezi finalistkami soutěže CORNY Linea Miss Aerobik ČR 2009 a tvářemi českého showbyznysu.

Ve Žlutých lázních se konalo třetí soustředění finalistek CORNY Linea Miss Aerobik, při kterém se v jednotlivých týmech potkaly finalistky soutěže a známé osobnosti. V základním kole se soutěžilo v petangue, beach voleyballu a fotbálku na písku. Rozhodující disciplína ale byla jízda na raftu po Vltavě. Tu suverénně vyhrál tým s rafťákem Jirkou Mádlem, který po skončení závodu řekl: „Tady jsem si zajezdil víc než při natáčení Rafťáků a bylo to fajn“. Ve Žlutých lázních se zároveň rozhodlo o deseti finalistkách, které postoupily do finále CORNY Linea Miss Aerobik, které se uskuteční 5. prosince v Top Hotelu Praha. Jak se přiznala jedna z finalistek soutěže, devatenáctiletá Kateřina Těšitelová z Hradce Králové, příprava není snadná: „O prázdninách té přípravy moc nebylo, protože kroužky a cvičení nejsou. Ale jak začal školní rok, trénuji čtyřikrát týdně a soutěže o víkendu jsou prakticky samozřejmostí“.
Kam ještě zabrouzdat: Oficiální stránky soutěže www.missaerobik.cz Aktuální informace a fotografie z akcí Stránky o aerobiku a instruktorech www.aerobic.cz Kalendář cvičebních akcí, rozhovory, rady, tipy, fotografie
CORNY Linea se stala oficiálním generálním partnerem letošního ročníku Miss Aerobik ČR 2009. Dívky tráví hodiny v posilovně proto, aby si udržely štíhlou linii. A k tomu jim také pomáhají tyčinky CORNY Linea. „Energii bez výčitek“ dodávají finalistkám po celou dobu soustředění právě tyčinky CORNY Linea. Tyčinky CORNY Linea jsou bez přidaného cukru, plné chuti a energie a díky tomu se staly skvělým doplňkem jídelníčku soutěžících dívek. „CORNY Linea a Miss Aerobik představují ideální spojení, protože oslovují ženy, které pečují o svůj vzhled a správnou životosprávu. Tyčinky CORNY Linea jsou bez přidaného cukru, mají jen šedesát osm kalorií a přitom si zachovávají vynikající chuť. Všem ženám pomáhají udržovat štíhlou linii a vypadat skvěle,“ dodává Jiří Zedek, Marketing Manager společnosti Hero Czech. CORNY Linea také sponzoruje Mistrovství Evropy v Aerobiku 2009, které se koná ve dnech 17. –23.11.2009 v Liberci v Tipsport areně.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,650 23,830
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma