Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Pravda o análním sexu díl I.

Pravda o análním sexu díl I.
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Anální sex se po dlouhém období, kdy byl církví označován za zvrácenost a sodomii, vrátil na scénu. Kromě gayů, kteří mu holdovali vždy - ostatně jinou možnost koitu ani nemají - si ho oblíbila i celá řada heterosexuálních párů, pro něž je zpestřením milostných hrátek …

Podle Freuda - a jeho teorie jsou i přes výhrady odborníky stále uznávané - anální erotika vzniká velmi brzy, v kojeneckém věku, a to zásluhou „objevu“, že vyměšování exkrementů působí zároveň bolest i rozkoš.

Děti jsou chytré

Při „tlačení“ před průchodem stolice totiž dochází k silné kontrakci svalů i podráždění sliznice, což vede k mírně bolestivým či nepříjemným pocitům. Ty však za pár okamžiků vystřídá slastná úleva.

Navíc dítě záhy zjistí, že tímto jednoduchým způsobem může ovládat emoce rodičů, a to jak pozitivně (pravidelným naplněním nočníku) tak negativně - zadržování, či znečištěním lůžka či oblečení.

Ve věku kolem tří let už dochází k prvním projevům anální masturbace, kdy si, ve snaze prožít libé i dráždivé pocity, zavádí do konečníku prsty - totéž a ze stejného důvodu činí někteří jedinci i v dospělosti.

Kult krásného zadku

Pokud se vrátíme zpět v čase, lehce zjistíme, že míra zobrazení análního koitu je již od starověku mimořádně vysoká, na vázách, amforách, či dalších nádobách jsou při něm zobrazeny nejen páry, ale i skupiny.

Stejně tak nacházíme v dramatickém umění té doby mnohem častěji popisy půvabů ženského pozadí než poprsí, či genitálií. V Aristofanově hře Lýsistrata Lakonik nadšeně řičí: „Její zadek je nevýslovně krásný!“

I prostitutky lákaly zákazníky tím, že ho poodhalovaly a vyzývavě si na něj plácaly rukou a ani dnešní pornografie nevěnuje tomuto druhu erotiky tolik prostoru, jako starořecké epigramy, verše, malby, či nápisy!

Pro pány  i dámy

Kult hezkého zadku měl přímou souvislost i s pederastií, ta tehdy ostatně patřila k běžné společenské normě.

Základ milostného vztahu muže a chlapce spočíval v tom, že starší zaučoval mladšího do všech tajů tehdy nejvíc ceněného bojového umění, a ten mu jeho péči oplácel tím jediným, co  měl - svým tělem.

O to samé se starali v duchovní oblasti učenci, kteří takto „všestranně“ vzdělávali své nástupce.

Jeden filozofický rozhovor Sokrata nese jméno krásného prostituta Faidona, do nějž se zamiloval tak, že požádal bohaté přátele, aby ho za těžké peníze vykoupili z nevěstince  a mohl ho tak mít jen pro sebe!!

Neodolali  ani bohové

I bohové podléhali pohledům na hezký zadeček - bez ohledu na to, komu patřil! Zeus unesl krásného Ganyméda poté, co mu učaroval pohled právě na něj.

Sex s ním ho natolik zaujal, až kvůli tomu zanedbával božské povinnosti a svět se řítil do zkázy! Situaci nakonec zachránil  Éros, který vytvaroval z mléka a mužského morku pozadí neodolatelné krásy a nabídl mu ho jako náhradu.

Jak bohové, tak hrdinové, či vladaři. Hérakles měl kvůli silnému ochlupení přezdívku melampygos (černoprdeláč), Achilles používal konkubínu Briseidu jen jako občasnou náhražku za přítele Patrokla, jehož vroucně - a análně - miloval.

Totéž činil Théseus se svou chotí Helenou, král Demétrios byl natolik okouzlen zadnicí hetéry Mellity, že ji nabídl za anální soulož všechny své poklady.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,440 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma