Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Parfémy a jejich tváře

Parfémy a jejich tváře
zdroj: tisková zpráva

Svůj vlastní parfém vytvářejí silné osobnosti, ke kterým vzhlíží mnoho lidí, chtějí být jako oni nebo se jim alespoň přiblížit.

NAOMI CAMPBELL
Modelka Naomi Campbell je ve světě vůní ostřílenou profesionálkou. Za deset let, kdy spolupracuje s firmou P&G, uvedla na trh již 10 parfémů, které nesly její jméno. Na všech se podílela autorsky. Její úspěšná řada vůní Cat deluxe se v květnu tohoto roku rozšířila o novou vůni – Cat deluxe With Kisses. Nejnovější vůně je určena ženám, které se nebojí vzít na sebe podobu sexy Amora, kterého v kampani pro tuto vůni ztělesňuje i Naomi.
Každá z vůní Naomi Campbell zosobňuje jedinečnou stránku její osobnosti a každé ženy. Jednou se chce bavit, být středem pozornosti, ráda flirtuje, nebo je tajemnou kráskou.

AVRIL LAVIGNE
Avril Lavigne je nejen zpěvačkou, ale také návrhářkou stylového módního oblečení a doplňků. Nyní se stala i návrhářkou svého prvního vlastního parfému Avril Lavigne Black Star. Její nová vůně je určena dívkám, které jsou stejně jako Avril rebelkami a chtějí vyjádřit svůj styl nejen oblečením, ale také svou vůní. Avrilin styl je znát na první pohled z flakonu i obalu parfému. Krabička parfému je v růžovo-stříbrné kombinaci a představuje stylové punkové kování, které nosí Avril na svých páscích a náramcích. Flakon ve stylu punky hvězdy má navíc malý dárek, který lze nosit jako prsten nebo stylový přívěšek na krk.

CHRISTINA AGUILERA
Spolupráce Christiny Aguilery a P&G trvá již od roku 2007, kdy společně uvedli její první vůni, nesoucí jednoduše jméno Christina Aguillera. S uvedením druhé vůně, poskytla Christina i pohled do zákulisí, jak se vytvářela nová vůně Inspire.

Christina o vůni „INSPIRE“ (minirozhovor)

Co pro Vás znamená uvedení nové vlastní vůně?
Jsem nadšena z uvedení mé druhé vůně. Podobně jako u prvního parfému, jsem se opět podílela na tvorbě a dala jsem do toho vše. A výsledek je skvělý.

Kde jste hledala inspiraci pro novou vůni?
Inspiraci jsem našla v Pop Artu a myšlence modernizovat 70. léta. Všechny nápady z té doby jsem využila při tvorbě vůně. „Inspire“ skvěle zachycuje moje aktuální já, a mimochodem musím přiznat, že jsem se nikdy necítila tak sebejistá a sexy.

Jak by jste popsala svoji vůni?
Mám ráda vůně, které ženám dodají pocit jistoty, síly a umožní jim cítit se sexy, a to je přesně to, co jsem chtěla svojí novou vůní dosáhnout.

Jak jste se podílela na vývoji vašeho nového parfému?
Podobně jako u prvního parfému, také zde jsem se podílela ve všech fázích. Je to vzrušující pracovat na parfému od začátku až po design flakónu a krabičky. Dovolí vám to vyjádřit své myšlenky.  „Inspire“ absolutně zapadá do mojí nové image – a moderní pohled na Pop Art éru. Stejně jako Pop Art, je i vůně „Inspire“ zábavná a barevná. Do designu jsem chtěla zakomponovat proměnlivost mně vlastní. Proto jsem zvolila kombinaci klasické ženskosti s osobitostí. Vůně připomíná bujarý rozkvět, kdy se snoubí křehkost se smyslností, tak jako klasický ženský půvab s moderností.

Jaká by měla být žena, která bude nosit vaši vůni?
Ženy s vůní „Inspire“ si musí věřit a jít za svými sny a inspirací. Jako umělkyně jsem hrdá na sebevyjádření a myslím si, že žena, která to umí, je silná a sexy, ačkoli ve skutečnosti vůbec nevypadá jako modelka. Být sexy je věcí mysli. A parfém je silným nástrojem k sebevyjádření, pomáhá vám cítit se sexy a jistě! Chtěla bych, aby se ženy cítily sexy, sebejisté a silné, když nosí moji vůni.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,510 23,690
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma