Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Oblečte se na valentýnské rande!

Oblečte se na valentýnské rande!
Valentýn | zdroj: ThinkStock

Chystáte se s přítelem slavit Valentýna? Čeká vás romantická večeře či jiná akce? Nechte se inspirovat a vyberte to správné oblečení!

Ať už jste vyznavačky Valentýna, nebo tento svátek berete spíše s rezervou, letošní den zamilovaných vychází na pátek. A to je přeci den, kdy se můžete obléct hezky a vyrazit třeba na večeři, no ne?! Další díl Inspirace přináší outfity v duchu zamilovanosti, červené barvy aromantických doplňků. Vyberete si?

Zamilovaná romantička

Milujete originální a výrazné šaty? Tak co rovnou ty romantické a zamilované? Při volbě takových kousků dbejte na to, aby doplňky, které k nim zvolíte, byly jednobarevné a spíšeminimalistické. Nebudou rušit dojem celých šatů a o to více je zvýrazní. Pro večerní rande nebo jinou akci zvolte černé lodičky a psaníčko. Doplňky omezte na štrasový náramek a výraznourtěnku. Pro maximální dívčí styl si oblékněte béžovo-červené šatky s límečkem, sáhněte pokrémové brašničce (spousty jich mají na Asos.com) a obujte roztomilé botičky na podpatku. Aby celek nepůsobil přehnaně infantilně, nehty nalakujte černým lakem.

K výrazným romantickým šatům přidejte už jen jednobarevné doplňky.
K výrazným romantickým šatům přidejte už jen jednobarevné doplňky.

Jednoduchost s nápadnými doplňky

Ne každý se bude cítit ve výrazných vzorech dobře. Pokud si vyberete jednobarevné šaty, maximálně se zaměřte na doplňky a detaily. Těmi se celý outfit oživí. Co například výraznéboty? K červeným šatům zkuste lodičky Mel se srdíčkem. ,,Malé černé" zase nádherně doplní výrazné černobílé puntíkaté botky na platformě.

P. S. Hitem jsou psaníčka, která na první pohled vypadají jako knížka. Rozhodně s nimi upoutáte pozornost a nebudete tuctová!

V jednoduchosti je krása!
V jednoduchosti je krása!

Sukně aneb jaký zvolíte top?

Sukně je skvělá věc! Pohrajte si s kombinacemi topů a se vzory. Černobílá pruhovaná sukněnádherně vynikne s obyčejným černým topem a s červenými doplňky. Boty na klínku jsou k celému outfitu jasnou volbou! Pozornost rozhodně upoutá lehce transparentní černá košile s motivem rtů v kombinaci s koženkovou sukní áčkového střihu. A co k tomu? Červené sandálkyna podpatku a černé sametové psaníčko!

I sukně mají své kouzlo!
I sukně mají své kouzlo!

Na rande nejen v šatech

Nejen v šatech a sukni se budete cítit sexy a zamilovaně. Výborné na valentýnské randění jsou samozřejmě i kalhoty. Zůstaňme ale u kombinace černé s červenou. Pro více uvolněný styl zkuste 7/8 červené kalhoty s černobílým topem bez rukávů a roztomilými sametovými balerínkami s mašlí. A jako náušnice mohou posloužit malá černá srdíčka. Za dámu budete v rovných společenských kalhotách společně s tzv. crop topem (zkrácený top) a zlatými detaily, které mohou být na špercích nebo kabelce. S outfitem si pohrajte a zvolte takové oblečení, ve kterém se budete cítit dobře a zároveň okouzlíte své okolí.

Jednou ležérnější, podruhé elegantnější.
Jednou ležérnější, podruhé elegantnější.

AUTOR: Kristýna Moučková

Obrázek zdroj: StudentPoint.cz

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma