Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Nudí vás obyčejné nakupování? Vyražte na DesignSupermarket!

Nudí vás obyčejné nakupování? Vyražte na DesignSupermarket!
Duo designérek "Zachumlání laní" | zdroj: DesignSupermarket

Ještě jste nezačali s nákupem vánočních dárků a nechce se vám trávit hodiny v přeplněných obchodních centrech? Hledáte něco originálního? Pokud jste na všechny otázky odpověděli kladně, máme pro vás skvělý tip. Vyražte do netradičního supermarketu - přesněji řečeno do DesignSuperMarketu! Jeho pomyslné brány se otevřou již tento čtvrtek. A že bude z čeho vybírat!

DesignSuperMarket má již sedmiletou tradici. Jedná se o mezinárodní prodejní festival současného designu, který směle konkuruje poněkud pompéznějšímu a nutno podotknout, co do cen výrobků, dražšímu Designbloku. Potrvá celé čtyři dny úderem čtvrteční 12 hodiny 5. prosince a skončí v neděli 8. prosince. 

Můžete vybírat z prací 70 designérů,a to jak českých, tak zahraničních. Akce se koná v prostorách Kafkova domu na Praze 1 a kromě designových vychytávek ze spousty odvětví (šperky, oblečení, tašky, porcelán, bytové doplňky, kancelářské potřeby..) organizátoři připravili také doprovodné výstavy a přednášky, příjemnou festivalovou kavárnu, knihkupectví, ale i hudební program, který se rozezní každý den po dobu festivalu od 16 hodin. Pokud vezmete na akci svou ratolest, i ta bude mít o zábavu postaráno - k dispozici je dětský koutek.

Duo designérek Zachumlání laní Duo designérek Zachumlání laní | zdroj: DesignSupermarket

Základní vstupné činí 120 Kč na celé čtyři dny, snížené 100 Kč. Děti do 12 let neplatí nic. Pokud si zrovna nic nevyberete, nevadí, i tak se můžete alespoň podívat na designové výtvory mladých umělců a třeba se jen tak inspirovat.

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma