Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Novinky Televize Metropol: Metromat a slevy denně v živém vysílání

Novinky Televize Metropol: Metromat a slevy denně v živém vysílání
zdroj: tisková zpráva

Televize Metropol jako jediná televize informuje od prosince 2012 aktuální nabídky o předvánočních slevách. Zároveň nabízí svým divákům kartu klubu METROMAT, která jim umožní nakupovat za výhodné ceny už nyní a po celou dobu roku 2012.

Každou hodinu se v živém vysílání objeví minimálně pět nabídek na obchod, který ten den nabízí exkluzivní ceny. Diváci díky zpravodajskému servisu o slevách získají přesnou informaci, kam, kdy a za jakou částku mohou jít nakoupit vánoční dárky.

O nabídce se dozvědí z „injektáže“ -  graficky zpracované informace, která jim prozradí přesný název obchodu, v jaké části Prahy se nachází a jaké zboží nabízí.

Další novinkou, kterou Televize Metropol připravila pro své diváky, je klub přátel Televize Metropol s názvem METROMAT. „Metromat je klub pro lidi, které baví Praha i naše vysílání,“ říká výkonný ředitel Marek Vítek a upřesňuje: „Našli jsme svůj způsob, jak odměnit přízeň diváků a být jim blíž nejen prostřednictvím obrazovky.“

Co METROMAT poskytuje? Své členy bude rozmazlovat a zvát je na společenské, kulturní a další akce, kde o ně bude nadstandardně postaráno. Nabídne slevy u všech partnerů – jejich seznam a podrobnosti ke slevám jsou umístěné na http://www.metropol.cz/slevy/partneri.

Televize Metropol garantuje 50% slevu na produkty uveřejněné na webu www.metropol.cz. METROMAT bude pravidelně informovat o novinkách a chystaných akcích.

„Pro své obchodní partnery jsme našli zajímavou přidanou hodnotu, jak se mohou prezentovat u svých potenciálních zákazníků, které osloví v řadách našich diváků,“ říká obchodní ředitel Pavel Jamný. Slevu je možné získat po předložení klubové karty, kterou si je možné vyzvednout po registraci v sídle Televize Metropol.

Členem klubu METROMAT se může stát jedinec starší 18 let, který má české občanství. O členství se mohou přihlásit diváci na telefonu: 225 515 631 nebo na e-mailu metromat@metropol.cz, či na adrese Televize Metropol, Metropolitní klub, Francouzská 4, 120 00 Praha 2.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma