Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Neklape to v posteli, neklape to vůbec aneb nevěra jako národní sport

Neklape to v posteli, neklape to vůbec aneb nevěra jako národní sport
zdroj: Profimedia

Muži jsou prý v nevěře přeborníci. Čím to je, že jim nestačí jen jeden úlovek? Nevěra mužů a žen se dost liší. Podle statistik jsou ale většími přeborníky muži. Někdo za nevěru viní nestabilní vztah, nedostatek sexu, aneb pudovou záležitost, na kterou se muži často vymlouvají. Existuje však ještě mnoho dalších aspektů, které jsou pro nevěru dobrým palivem.

Nejednou začal být jeden z partnerů nevěrný kvůli špatnému sexuálnímu životu. Sex je pro partnerský vztah důležitý. Ne každý si to přizná, ale je to tak. Existuje mnoho žen, které na milostném vztahu extra nelpí, ale zde právě klíčí základ pro nespokojenost vašeho partnera. Muži jsou odjakživa považováni za alfa samce. Ten nejlepší si vybírá partnerku, plodí s ní děti a jeho síla spočívá v těchto aspektech. A i když už nejsme v pravěku tyto pudy, které mají muži zakódované,  jen tak nevymizí. Z dotazů kolem je to jasné, pokud muž nemá sex s partnerkou alespoň jednou týdně je zle. Muži jsou podráždění, agresivní a jejich oči už nehledají v davu jen vás. Je to smutné, ale je to tak.

Všechno špatně

Muž je ten typ, co chce být chválen, obdivován a milován. Chce cítit, že pro vás je on ten nejlepší.Jenže ženy mají představu o nejlepším muži asi takovou: Ten nej muž je romantický a zároveň silný. Umí udělat snídani do postele a spravit rozbitou myčku. Dokáže se postarat o dítě a zároveň být povýšený v práci. Pamatuje si, kdy má vaše maminka narozeniny a ještě vám to připomene a další a další vlastnosti. Jenže takovou představu mají opravdu jen ženy. Muži si většinou myslí, že když za celý den jen umyli nádobí, tak si zaslouží potlesk. A tak dojde k rozporu, a když začne žena kibicovat a nadávat, nebo přinejhorším poučovat v tu chvíli už není muž moc nadšený. A pokud to trvá delší dobu a on získává pocit, že je neschopný radši začne hledat někoho, kdo ho bude obdivovat a tleskat mu pávě jen za to umyté nádobí.

Když je to prostě v krvi

Asi jako nejsmutnější možnost je, když vám všechno klape. Vy milujete jeho on miluje vás, ale volání přírody je pro něj prostě silnější. Jsou typy mužů, kteří to mají prostě v krvi, v sobě zakódované a nic s tím nenaděláte.

A i když by vás měl sebevíc rád a on s vámi klidně i zůstane, nevěrný vám bude stejně. V tu chvíli záleží jen na vás, jestli to překousnete a zůstanete s ním, ale i s dalšími jeho úlovky, protože ho prostě milujete, anebo to nepřenesete přes srdce a vztahukončíte.

Více naleznete na StudentPoint.cz.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma