Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Naplánujte si pohodové Vánoce: 4 týdny do Vánoc

Naplánujte si pohodové Vánoce: 4 týdny do Vánoc
zdroj: tisková zpráva

Vánoce se blíží mílovými kroky a vám možná připadá, že se z toho všeho musíte zbláznit.

Nepodléhejte depresím a na chvilku se zastavte. Bylo by přece škoda neužít si aspoň trochu poklidné adventní atmosféry. Dejte do přehrávače CD s vánoční hudbou, o svátcích na to asi nebude čas, tak ať si to trochu užijete...

Pokud to musíte za každou cenu udělat, tak umyjte okna a dveře, vyperte záclony a závěsy, vyčistěte lustry. Lepší je to sice dělat v rámci jarního úklidu, ale pokud si tím chcete za každou cenu kazit Advent, tak proti gustu žádný dišputát.

A teď to příjemné: Vyberte si hezké vánoční svíčky a další součásti výzdoby bytu, kupte prskavky, františky či purpuru. Adventní kalendář už by měl být někde na svém místě… (čím více čokolády, tím lépe)
 
Pokud pečete,  dodělejte „suché“ cukroví, které se má do Vánoc rozležet. Zjistěte v okolí, kde nabízejí "domácí vánočky"... a aspoň jednu si objednejte. Letos je 1. adventní neděle  29. listopadu,  kdy se zapaluje první svíčka na adventním věnci. Proto si ho včas buď vyrobte, anebo kupte.

Takticky naznačte partnerovi  (ale ne příliš mlhavě, nebo to nepochopí), jaký byste si přála dárek, několikrát „náhodou“ zopakujte, jakou máte velikost oblečení, jaké vůně se vám líbí a co byste rozhodně nechtěla. Ideální je poslat link přímo na danou věc v internetovém obchodě. Že to není romantické? Ale jděte…!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,360 23,540
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma