Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Zataženo

Muži narození ve znamení Střelce: jak si je udržet?

Muži narození ve znamení Střelce: jak si je udržet?
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy a karty nelžou…Co potřebuje muž Střelec?

1. Toto lidské dynamo není vůbec jednoduché následovat na společné cestě životem. Potřebuje vedle sebe mít věčně mladistvou, usmívající se, nadšenou a nevšední optimistku. Je představitelem životního stylu, tady a teď, žádná minulost, ale optimistická budoucnost. Naučte se neustále něco plánovat, zvláště výlety, expedice, společenské aktivity, setkání s přáteli, sportovní turnaje... Jeho optimismus je nakažlivý, rád si dělá z lidí srandu, dokáže si pěkně utahovat i sám ze sebe. S tímto mužem se nelze nudit.

2. Respektujte jeho potřebu svobody a osobního prostoru. Miluje pocit, že svůj život a události v něm si sám řídí, má volnost ve výběru a neskonalé množství možností. Velmi u své partnerky ocení samostatnost, vědomí sebe sama, vlastní životní sny a plány, osobitý životní styl. Toto je pro něj symbolem toho, že ho příliš partnerka nebude svazovat a omezovat. Chcete-li si ho udržet, projevte mu důvěru a dejte mu plnou volnost.

3. Partnerské vztahy vytváří spíše povrchní. Jeho povaha je přelétavá, nestálá a velmi pohyblivá. Nevěšte se mu na krk! Nesnáší přísavky. Žádné scény, sliby věrnosti, emocionální vydírání, pochybnosti, zapomeňte na účinnost ženských slz, výhrůžky a dramatické rozchody. Spíše než-li manželství, vyhledává přátelství. Nabídněte mu přátelství a nechejte věcem volný průběh. Pamatujte si, že má strach se vázat, protože někde na pozadí má blikající červené světélko, že by mohl přijít o svůj sen.

4. Pamatujte si, že Střelec je hravý svůdník a lovec. Miluje flirtování, svádění a všechny ty impulsy kolem dokola. Nutně mu nemusí jít o sex. Pokud se však rozhodne, že vás uloví, tak vás bezpečně dostane. Pozor však, nemějte žádná velká očekávání, protože ho především baví hra. Pravidla hry určuje sám.

5. Nikdy ho na jeho cestě za poznáním nezastavujte a nepoučujte. Je to poutník, cestoval, filozof, dobrodruh, objevitel, který se nadchne nějakou myšlenkou, vizí a bezhlavě se řítí za poznáním nebo realizací. Chcete-li ho provázet na cestě životem, staňte se tolerantní a osvícenou ženou. Hodně studujte, abyste dokázala obhájit svůj názor, ideály, myšlenky a vize. Mějte také svůj svět. Staňte se zajímavou, mimořádnou, žádanou a tajemnou ženou.

6. Jeho velkou předností je pravdomluvnost. Je upřímný, patří k lidem, kteří hovoří přímo, co na srdci, to na jazyku. Řekne vám, co od vás očekává, neslibuje nic, co by následně neplnil a totéž očekává od vás. Připravte se na to, že vám dokáže říct i velmi bolestnou pravdu. Nikdy tomuto muži nelžete.

7. Kupte si pořádné sportovní boty, výbavu na všechny sportovní disciplíny, zátěžový spacák a pořiďte si alespoň jedno zvířátko, nejlépe pořádného loveckého psa. Miluje přírodu, neplánované toulky neznámým krajem, spánek pod širákem, zvířata a všechny možné i nemožné sportovní aktivity. Neočekávejte, že tento muž s vámi bude trávit večery u televize nebo s knížkou v ruce. Miluje společnost, přátelé, oslavy, vernisáže, recepce, koncerty, kluby...

8. Zabraňte tomu, aby vaši příbuzní zasahovali do vašeho partnerského života nebo případně do výchovy vašich dětí. Se svým okolím navazuje bezprostřední a velmi přátelské vztahy, avšak pouze do okamžiku, kdy se cítí volným a neomezován. Jakmile zaznamená nějaký tlak velmi se začne bouřit a stavět na zadní. Pokud mu něco vadí, dokáže to celkem neomaleně kriticky vyjádřit.

9. V žádném případě o něj nepečujte jako matka nebo případně jako chůva! I když se bude chovat dětinsky a bezhlavě se vrhat do průšvihu nechejte ho, ať si nese plnou odpovědnost za své činy. Několik spálení, kopanců a šlápnutí vedle z něj udělá chlapa, rychleji dospěje. Čím více volnosti, tolerance a lásky mu poskytnete, tím úspěšnější může být váš vztah.

10. Nadevše si váží věcí morálních, etických a poklonu skládá právu. Patří k obhájcům spravedlnosti a zabývá se otázkami principu. Podporujte ho v těchto aktivitách, je v něm něco velmi čistého, krystalického a bezelstného. Miluje dlouhé rozhovory o politice, náboženství, zákonech. Vedle sportovních přenosů s ním můžete sledovat i přenosy z parlamentu, od soudu, nedělní debatní kluby...

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,670 23,850
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma