Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

Muži narození ve znamení Býka: jak si je udržet?

Muži narození ve znamení Býka: jak si je udržet?
zdroj: tisková zpráva

Hvězdy a karty nelžou…Co potřebuje muž Býk?

1. Dovolte mu být MUŽEM, nesmí cítit, že by mohla být ohrožena jeho mužnost, potom je tím nejlaskavějším a nejobětavějším partnerem pod sluncem. Dovolte mu, aby se o vás staral, pečoval o vaše děti, chvalte ho, že je výtečným živitelem rodiny, přítelem, partnerem, milencem, naučte se přijímat drahé dárky a komplimenty.

2. V žádném případě se nepokoušejte soupeřit s tímto mužem ve společnosti. V rodině si nesmírně bude vážit vašeho intelektuálního rozhledu a názorů, ovšem při tanci, v restauraci a ve společnosti je tím, kdo ženu vede. Pokud mu zprostředkujete, aby před druhými zažíval pocit, že je tím nejchytřejším a nejzkušenějším mužem, tak je navždy váš. S velkou nelibostí vás bude pouštět samotnou do společnosti, podle něj má mít žena vždy pánský doprovod. Pokud by nastala situace, že byste roli umírněné a oddané partnerky příliš nezvládla a on by reagoval předčasným odchodem ze společnosti, tak se cestou domů snažte za své chování omluvit a sypte si popel na hlavu. „Vyzuří“ se a doma bude opět mírný a oddaný společník.

3. Zvykněte si na to, že tento muž nadevše miluje a potřebuje klid, pohodlí, jistotu a teplo rodinného zázemí.

4. Pokud se náhodou dostanete do sporu, který vyvrcholí hádkou a odloučením, budete se cítit opuštěná a budete hledat oporu, tak hlavně prosím vás, nevolejte mamince a žádnému dalšímu rodinnému příslušníkovi. Prostě tento muž nesnáší, když se do jeho rodinných problémů vměšují příbuzní.

5. Kupte mu k narozeninám nebo vánocům pohodlné kožené křeslo s opěrkami a měkkou přikrývku. Má rád luxus, na dárcích pro něj nešetřete. Mnohonásobně vám to vrátí zpět. Potěšíte ho nákladným módním doplňkem – hodinkami nebo šperkem udělaným na zakázku. Radost mu udělá mírně kořeněný parfém, nákladné oblečení a samozřejmě nikdy nezapomínejte na jeho mlsný jazýček. Volte vždy ta nekvalitnější archivní vína a v lednici mějte připravené všechny jeho oblíbené laskominy. Chcete-li ho překvapit, předplaťte mu jeden z exkluzivních pánských časopisů.

6. Respektujte, že jeho základní potřebou je klid a pohodlí. Dopřejte mu odpočinek. Pokud snad budete mít pocit, že je líný, tak držte jazyk za zuby. Každý má své tempo a jestli něco nesnáší, tak je to stav, ve kterém má pocit, že ho do něčeho tlačíte, že musí zrychlit, musí něco udělat... Výtečně si odpočine, když mu připravíte voňavou lázeň, koupelnu vyzdobíte svíčkami a budete mu dělat společnost se sklenicí mírně perlivého šampaňského. Můžete mu předčítat také z burzovních novin nebo si povídat o světských věcech. Miluje dotyk, příjemnou společnost a klidnou hudbu.

7. Snažte se uspokojit všechny jeho základní potřeby. Je to urostlý chlap, který má rád domácí jídlo, potřebuje mít uspořádaný čistý a klidný domov, usměvavé a zdravé děti, nezapomeňte mu porodit alespoň jednoho syna – dědice rodinného jména, firmy a majetku. Je to vášnivý chlap, který má milování a sex jako významnou životní potřebu. Dokáže být něžný, jemný milenec a ochránce. A ještě jedno důležité upozornění: Nesnáší změny! Pozvolna ho na vše připravujte, pokud chcete v rámci předvánočního úklidu hýbat s nábytkem a malovat, tak ho od léta na tento krok laďte.

8. Zajděte si na lekce trpělivosti, protože váš partner je nesmírně tvrdohlavý. Trvá mu, než se rozhodne, ovšem pokud se rozhodne, tak svůj názor a stanovisko už nemění. Drží slovo a stojí si za svým. Nedrážděte ho, vydrží být hodně dlouho klidný, ovšem pokud se rozčílí, tak je těžké ho zastavit a pokud se urazí, tak můžete čekat hodně dlouho, než se vytrucuje. V tomto čase potřebuje prostor a svobodu. V žádném případě na něj nebudou platit každovečerní slzavé scény a citové vydírání.

9. Vždy se chovejte jako opravdová dáma, nesnáší emancipované mužatky a feministky. Ženy, které okázale dávají najevo samostatnost a nezávislost, ho odpuzují. Nebojte se ukázat svoji křehkost, jemnost a ženskost, tento muž toho nikdy nezneužije. Miluje rafinované ženy, které se oblékají velmi žensky, používají kvalitní parfémy. Potřebuje alespoň jednou za týden pořádnou akci, touží po ohnivých ženách, které v sobě skrývají vášeň. Speciální doporučení: Nenoste kalhoty!

10. Chvalte ho! Miluje venkov, zahradu, táboření, rodinu, děti, zvířata a dlouhé procházky. Netlačte ho do společnosti, kde je hodně třpytu a lidí, nesnáší to. Je to hodně rodinný typ, pozvěte přátelé k vám na zahradní grilování, připravte výborné delikatesy, saláty, míchané nápoje a usmívejte se, vytvoříte příjemnou atmosféru a on vám z vděčnosti snese modré z nebe.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,550 23,730
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma