Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 9°C Občasný déšť

Movember: S knírem proti rakovině

Movember: S knírem proti rakovině
zdroj: tisková zpráva

Renata Langmannová oholila Matěje Rupperta...

Český Movember právě začal! Do posledního vousku oholené tváře Matěje Rupperta a Lukáše Pollerta předznamenaly zahájení jedinečné akce, na jejímž konci bude bezpočet knírů a – doufejme – ještě větší množství vybraných peněz na boj s rakovinou prostaty.

Tato původně australská charitativní akce se díky mimořádnému úspěchu ve své domovině šíří po celém světě a nyní dorazila i do České republiky. Znakem kampaně je knír, který si sympatizanti nechávají vyrůst během listopadu, aby netradiční cestou upozornili na dobrou věc. České VIP knírky vyrostou na obličejích několika osobností ze sféry showbyznysu v čele s pány Ruppertem a Pollertem. Stejné výchozí podmínky pro oba zajistila krásná modelka Renata Langmannová, která je na tiskové konferenci 3. listopadu něžně, důkladně a především veřejně oholila novinkou od partnera kampaně, strojkem Gillette Fusion Power Stealth.

 Slavnostní zakončení Movemberu proběhne 28. listopadu od 22:00 v klubu SaSaZu po freestyle motokrosové show FMX Gladiator Games. Výtěžek ze vstupného poputuje na konta Nadačního fondu onkologie pro 21. století. K vidění bude přehlídka těch nejlepších knírků a souboj o titul českého Muže Movemberu. Zlatým hřebem akce se dozajista stane vystoupení legendární brixtonské pary Stereo MCs!

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 23.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma