Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Miro Žbirka se připojil ke kampani proti X Factoru

Miro Žbirka se připojil ke kampani proti X Factoru
zdroj: tisková zpráva

Zpěvák a skladatel Miro Žbirka se připojil ke kampani, která právě běží na Facebooku a na stránkách renomovaných hudebních časopisů např. Billboard, Q, New Musical Expres.

Kampaň je zaměřena proti každoročnímu opakovanému prvenství singlu některého z později zapomenutých finalistů soutěže X Factor ve Velké Británii. Více než 700 000 fanoušků protestuje proti komerční soutěži a jejímu tlaku na výsledky hitparád originálním způsobem - koupí písničky In The Name Of Killing od kapely Rage Against The Machine.

„Když jsem se dočetl, že zakladatel těchto soutěží Simon Cowell označil tuto kampaň za stupidní a cynickou, rozhodl jsem se k ní přidat. Mě totiž naopak právě televizní programy pana Cowella připadají stupidní a cynické,“ řekl Miro Žbirka, který právě v těchto vánočních dnech nabízí na svých webových stránkách několik atraktivních překvapení pro fanoušky a hudební fajnšmekry.

V pátek 18. prosince odlétá Meky do Londýna, a tak bude mít možnost přímo na místě zažít reálné dozvuky celé kampaně. „V Londýně se chystám navštívit koncert Paula McCartneyho v O2 Aréně, Vánoce už budu s rodinou trávit doma a Nový rok přivítáme s přáteli ve Vysokých Tatrách,“ prozrazuje aktuální plány Miro Žbirka.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma