Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Mějte Top Image

Mějte Top Image
zdroj: tisková zpráva

Lidí, zvláště pak žen, nespokojených se svým zevnějškem, je stále dost. Mnozí nad tím ale - i když neradi - nakonec mávnou rukou, protože se domnívají, že k jeho změně je třeba plastických operací. Není. A stačí si na to vyhradit pár hodin...

Na Západě je už mnoho let běžné, že se ženy neobjednávají jeden den ke kadeřníkovi, druhý na manikúru, apod. ale vyhradí si jeden den, či jeho část,  pro péči o sama sebe. Z toho vychází filozofie servisu Top Image, které nabízí Bomton studia a právě ta dokáže změnit image  až k nepoznání.

Tělesná krása vychází i z duše

"Krása vycházející z nitra člověka se vždy odráží na jeho zevnějšku a na to se někdy při péči o vzhled zapomíná. My nabízíme celkovou proměnu zákaznice přesně v souladu s její osobností.

Celý tento proces je postaven na důkladném dialogu mezi klientkou a profesionálním týmem kadeřníků, kosmetiček, vizážistů a módních stylistů.

Přitom jsou absolutně respektovány veškeré její psychologické i fyzické aspekty" řekla nám Dagmar Bílková, šéfredaktorka beauty&lifestyle magazínu Bomton.

Základem nové image je střih a barva vlasů, ale  jinak celý program Top image zahajuje kosmetické ošetření (dle výběru s luxusní švýcarskou kosmetikou La Prairie nebo Juvena).

Před

Šestihodinová proměna

Následují zmíněné kadeřnické služby, manikúra (či dle volby pedikúra) a líčení, které podtrhuje osobnost zákaznice. Na závěr přichází ke slovu módní stylista, který doporučí nejvhodnější styl oblékání a doplňků.

"Výsledkem Top Image  je naplnění představy o proměně, která mohla být uskutečněna díky vzájemné důvěře a komunikaci mezi zákazníkem a „jeho“ týmem.

Každý z členů této čistě profesionální sestavy předává zákaznici při každé etapě  mnoho cenných rad a doporučení, které jí při úpravě jejího zevnějšku v budoucnu budou skvělou pomocí" uzavírá Dagmar Bílková.

Výhodou tohoto řešení je i to, že všechny procedury zaberou jen přibližně šest hodin. V krátkých pauzách mezi jednotlivými procedurami si pak lze dát  třeba výtečné laté, kapučíno, či jiný nápoj.

Po zdroj: tisková zpráva

 

 

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma