Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Manželé Jáklovi zveřejnili foto své čerstvě narozené dcery a prosí o klid

Manželé Jáklovi zveřejnili foto své čerstvě narozené dcery a prosí o klid
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Od pátku 20.května se moderátorka Romana Jákl Vítová s manželem producentem a režisérem Petrem Jáklem radují z narození své druhé dcery, která se na svět poprvé podívala v 7.55 hodin a přinesla si s sebou váhu 3,05 kg a délku 48cm.

Holčička dostala jméno Elisa, ale její blízcí jí neřeknou jinak, než Elinko nebo Elí. Přestože jsou rodiče šťastnou událostí nadšení, rádi by se při odchodu z porodnice obešli bez zájmu médií a protože tiskovou konferenci po porodu odmítli, souhlasili nakonec se zveřejněním jedné z prvních fotografií miminka.

"Boje" o dceru

„Rádi bychom jako rodina odjeli v klidu bez zbytečného stresu, který by byl oběma holčičkám nepříjemný. Věříme, že poskytnutá fotka všem postačí a budou respektovat naše soukromí,“ doufá dvojnásobná maminka.

Ješště k tomu nadšeně dodává: „Náš svět absolutního štěstí se teď smrsknul na to, kdo bude mít tu výsadu, že Elinku zváží, pochová, přebalí nebo vykoupe. Jediné privilegium, které mi zůstalo, je kojení.

Tatínek si užívá

Maličká je neuvěřitelně hodná, vůbec nepláče a její sestřička Sofinka ji bezmezně zbožňuje. Vůbec na ni nežárlí, spíš budeme rádi, že nám ji na chvíli půjčí. Když mám teď obě holčičky u sebe, dojetím skoro nedejchám, nic krásnějšího jsem nikdy nezažila,“ svěřila se Romana.

Svoji druhou holčičku si naplno užívá i tatínek, producent Petr Jákl „Cokoli jiného jde teď stranou a několik měsíců se budu věnovat především rodině. Nechci o nic z toho přijít, takže k práci se naplno vrátím až v září. Romana je úžasná maminka a já jsem na všechny svoje holky moc pyšný."

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma