Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Kouzlo starosvětského cirkusu na Letní Letné utichne začátkem září

Kouzlo starosvětského cirkusu na Letní Letné utichne začátkem září
Letní Letná | zdroj: Letní Letná

Pokud jste ještě letos nestihli představení festivalu Letní Letná, bezodkladně tak učiňte. Tento svátek nového cirkusu, konaný v pražských Holešovicích, končí už 3. září! 

Letos už podesáté v historii probíhá v pražských Letenských sadech od 18. srpna do 3. září festival věnující se osvětě a propagaci v rámci žánru tzv. nového cirkusu. "Festival se také stal základnou, na které se prezentují široké veřejnosti domácí soubory z nového cirkusu a divadla, díky divácké atraktivitě festivalu se jim dostává velké pozornosti, která by třeba jinde na menších akcích nebyla možná. V rámci festivalu se také domácí tvůrci dostávají do kontaktu se zahraničím, což přispívá k rozvoji nového cirkusu jako umělecké disciplíny u nás," říkají organizátoři akce.

Festivalu vévodí nesmírně přátelská atmosféra, která si i přes velký počet návštěvníků (hovoří se o téměř 28 tisících) zachovává svou starosvětskost a nekomerční intimnost.

Letní Letná Letní Letná | zdroj: Letní Letná

Díky svému kulatému desátému výročí pořadatelé "přetáhli" přes hranice spoustu zahraničních hostů a slibují tak divákům skvěle nabitý program. Nezbývá, než se přesvědčit na vlastní oči!

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,600 23,780
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma