Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Kdo se postaral o největší pozdvižení v historii předávání hudebních cen MTV?

Kdo se postaral o největší pozdvižení v historii předávání hudebních cen MTV?
Udělování cen MTV | zdroj: US Magazine

Při předávání cen hudební stanice MTV (v originále MTV Video Music Awards) se vždy něco semele. Ceny jsou prestižním oceněním nejlepších videoklipů a udělují se už od roku 1984. Hvězdy hudební scény se vždy postarají o to, aby jejich vystoupení bylo originální, šokující a nezapomenutelné. Připomeňte si některá z nich!

Lady Gaga v roce 2011 přišla na scénu v převleku za Joa Calderonea, své mužské alter ego. Zahajovala celou show čtyřminutovým monologem, který začala větou: "Lady Gaga mě opustila."

Lady Gaga Lady Gaga | zdroj: US Magazine

V témže roku způsobila zpěvačka Beyonce všem přítomným milý šok - oznámila veřejně své těhotenství, respektive její manžel Jay-Z prozradil toto tajemství před fotografy přímo na rudém koberci.

Beyonce Knowles Beyonce | zdroj: US Magazine

Roku 2010 vystoupil slavný rapper Will-i-am, frontman skupiny Black Eyed Peas, spolu se zpěvačkou Nicki Minaj s celým obličejem pokrytým černou barvou.

Rapper Will-i-am Rapper Will-i-am | zdroj: US Magazine

V roce 2007 byli diváci u předávání hudebních cen zcela zaskočeni comebackem někdejší popové princezny Britney Spears. Její úvodní číslo totiž nebylo vůbec přesvědčivé, Britney nejspíš dohnala nervozita a nebyla schopná trefit se do playbacku. Například zpěvák Kanye West byl výkonem tak pobouřen, že svou kolegyni veřejně zkritizoval a nebál se jít i do tvrdších výrazů.

Britney Spears zdroj: US Magazine

 V roce 2007 se dostali do bouřlivé hádky v průběhu komerční pauzy ceremoniálu dva bývalí partneři Pamely Anderson. Muzikanti Tommy Lee a Kid Rock byli ze sálu po veřejné inzultaci vyvedeni.

Tommy Lee a Kid Rock-560 zdroj: US Magazine

Jeden z nejslavnějších momentů byl zachycen na fotografii z roku 2003, kdy propukla vášeň mezi zpěvačkami Madonnou a Britney Spears. Spouště fotografů nestačily cvakat.

Britney a Madonna zdroj: US Magazine

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,300
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma