Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Kadeřnická soutěž Art Image Change International ještě přijímá přihlášky

Kadeřnická soutěž Art Image Change International ještě přijímá přihlášky
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Soutěž Art Image Change International je určena českým a zahraničním kadeřníkům, kteří zde mají jedinečnou příležitost získat cenné zkušenosti, představit odborné i široké veřejnosti svou práci a v neposlední řadě také prosadit své jméno.

V soutěži je povoleno pracovat s jakoukoliv vlasovou a dekorativní značkou. Soutěžit mohou jednotlivci nebo maximálně tříčlenné týmy (kadeřník, vizážista, stylista). Podstatou soutěže je kompletní změna image modelek v souladu s aktuálními módními a účesovými trendy.

Trendy roku 2011

Inspirace trendy roku 2011 je také podmínkou a hlavním kriteriem pro hodnocení proměn. Modelky pro závěrečné kola  jsou vybírány z řad žen a dívek přihlášených prostřednictvím výzvy v médiích a o jejich zařazení do soutěže rozhoduje výhradně pořadatel.

Soutěž Art Image Change International probíhá ve třech neveřejných kolech, přičemž hodnocení vždy provádí odborná porota, k níž se ve finále připojuje také mediální a laická porota.

Závěrečný galavečer se slavnostním vyhlášením výsledků a předáním cen je pojat jako prestižní společenská i zábavná událost. V rámci programu zde tradičně vystupuje a předvádí to nejlepší z účesové tvorby i umělecký tým Artteam Bomton.

Pozvání  pro šikovné

Zveme všechny kadeřníky, kteří mají chuť předvést to nejlepší ze své práce, aby se zapojili do letošního ročníku soutěže! Soutěží se o prestižní titul a velmi zajímavé ceny! Pořadateli soutěže Art Image Change International jsou Bomton studia, a.s.

Uzávěrka výběrového kola (přihlášky včetně fotografií) je 30. 4. 2011 /více na http://www.aichi.cz /Oznámení o postupu do semifinále obdrží soutěžící nejpozději do 6. 5. 2011. Semifinále proběhne ve dnech 11. -12. 6. 2011.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,260
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma