Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Jak se stát mužskou múzou aneb naličte se jako femme fatale

Jak se stát mužskou múzou aneb naličte se jako femme fatale
Femme fatale | zdroj: ThinkStock

Když vejde do místnosti, mužům se zatají dech a ostatní ženy zblednou závistí. Tato záhadná kráska ve vás vyvolá všechno možné, jen vás nenechá chladnými. Femme fatale jsou ženy osudové, nezapomenutelné a neuvěřitelně sexy. Nikdy je nebudete mít jisté, jsou nepředvídatelné a čarokrásné jako noc. Rodí se pouze jednou za čas a není divu, že by pro ně muži snesli modré z nebe. Nač tedy čekat? Staňte se těmito fascinujícími divami třeba právě teď!

Kouřové líčení

Její pohled musí být svůdný a tajemný. S každým mrknutím by měly vyniknout její dokonale dlouhé řasy. Vsaďte na černé nebo tmavě hnědé oční stíny a prodlužující řasenku. S tmavými barvami se nebojte šetřit. Použít můžete rovněž husté a extra dlouhé umělé řasy. Nejdůležitější jsou však černé horní linky, které by měly být namalované naprosto precizně.

Smyslné rudé rty

Bez rudých rtů by to snad ani nebyla osudová žena. Právě tato barva ji činí tak žádoucí a sexy. Aby rtěnka na ústech dobře vypadala, aplikujte pod ni balzám. Pokud jde o samotnou rtěnku, můžete vybírat jak mezi těmi matnými, tak mezi lesklejšími. Nikdy si nezapomeňte rtěnku těsně po nanesení lehce obtisknout do papírového kapesníčku. Předejdete tak rudému otisku na zubech, který rozhodně sexy není.

Bělostná pleť

Vyvarujte se sluníčku i soláriím. Femme fatale se vyznačují porcelánově světlou pletí. K ní vám může pomoci třeba použití speciálního pudru. Snědé opálení je sice v současnosti více IN, právě díky porcelánové kůži tak ale budete v davu naprosto nepřehlédnutelná!

Zvýrazněte své ženské lícní kosti. Pokud byste použila tvářenku v červeném odstínu, mohla byste působit až příliš červeně, což nechcete. Lepší proto bude světlounká růžová tvářenka, která lícní kosti zvýrazní pouze decentně a ke zbytku líčení se bude více hodit.Růžová zdravíčka

Rudé nehty

Ukažte nebezpečné drápky! Upravte je do vhodného tvaru a poté nalakujte. Odstíny rudého laku mohou být libovolné, zde neplatí žádná striktní pravidla. Pro dokonalý look však doporučujeme spíše sytější, přesto ale světlejší odstíny, které více bijí do očí a snadněji zaujmou.

Červeno-černé oblečení

Oblečení by mělo být v podobné barevné kombinaci jako vaše líčení. Žluté šaty by přeci jen k vaší nové vizáži příliš neseděly. Oblečení by mělo být rovněž sexy a zdůrazňovat vaše přednosti. Nebojte se hlubokých výstřihů, korzetů, minisukní, podvazků a vysokých podpatků! 

AUTOR: Daria Nebeská

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,340 23,520
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma