Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Jak být jedinečnou osobností?

Jak být jedinečnou osobností?
Ilustrační foto | zdroj: Profimedia

Jak docílit toho, aby si vás lidé pamatovali a už vás nikdy nepřehlíželi? My víme, jak na to!

Základem je nebýt ovcí či mrtvou rybou, která plave po proudu. Nemusíte být ani býkem, který jde proti společnosti a jejím konvencím. Stačí mít svou vlastní fantazii, umět vkusně vyjádřit originalitu a nebýt přitom vlezlý. Někteří jedinci mají ten dar, že z nich zvláštní energie září a nelze ji přehlédnout. Ti pak nemusí udělat nic – ti jedineční prostě jsou. Co tedy udělat, abyste se nezapomenutelně zapsali do lidského povědomí? 

Buďte pozitivní a vše berte s úsměvem.
Buďte pozitivní a vše berte s úsměvem.

Vlastní styl

Představte si situaci, kdy se proti vám valí dav slečen, které vypadají jak přes kopírák. Všechny mají vyžehlené vlasy, zlaté náušnice, našívací hroty na bundách, legíny a boty s přezkami. Pak je tu jedna slečna, která se něčím liší, ale vy nedokážete říct čím. Pak si uvědomíte, že je to tím, že je jedinečná. Má na sobě oblečení, které nepodléhá trendům, nakombinovala si ho sama, je vkusné a sluší jí. V tom tkví celé kouzlo!

Vlastní názor

Počkat si, které názory ve společnosti nejvíce obstojí a které ne, a potom je vydávat za vlastní, umí pouze lidé bez vlastního úsudku. Tvrdit, že se mi líbí seriál jen proto, že ho všichni sledují, nenávidět Miley Cyrus jen proto, že to na internetu píšou, to je, jako byste si na čelo napsali:„Jsem bezpáteřní“.

Mějte se rádi a všechno půjde snáze.
Mějte se rádi a všechno půjde snáze.

Dobrá nálada

Říká se, že v dnešní době může mít dobrou náladu jen blázen. Všimněte si, co nejvíce působí na lidskou psychiku –počasí. Jakmile začne podzim a déšť, můžete si být téměř jisti, že budete procházet městem plným deprimovaných a naštvaných lidí. Buďte proto milí, usměvaví a chápající. Nejedna lidská mysl pookřeje a hned bude den hezčí.

Kreativita

Při schůzkách s rodinou, kamarádkou či přítelem zkuste vaše chvilky ještě více okořenit. Jak? Rodině naservírujte jídlo a pití, které ještě nikdy neměli možnost ochutnat. Kamarádce darujte to sako, do kterého se stejně nikdy nevejdete, a pak ji vytáhněte do společnosti, ať vidí, jak jí to sluší. Příteli navrhněte sledování boxu u televize, pivo a spousty jídla. Všichni vás budou za to milovat a nikdo se nebude nudit.

AUTOR: Daria Nebeská

Obrázek zdroj: StudentPoint.cz

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma